ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τυροπιτάκια του λεπτού: Εύκολα και νόστιμα για να φάτε κάτι στα γρήγορα όλες τις ώρες της ημέρας

Τα ζεστά τυροπιτάκια πάντα είναι ευπρόσδεκτα σε ένα σπίτι καθώς κανείς δε θα πει”όχι” στη θέα τους. Η μοσχομυρωδάτη θέα τους και η απαράμιλλη γεύση τους τα κάνει ανάρπαστα είτε τα τρώμε το πρωί με τον καφέ μας ή σαν κολατσιό.
Τώρα μάλιστα που μένουμε στο σπίτι είναι ευκαιρία να τα φτιάξουμε για να δώσουμε χαρά στην οικογένειά μας.
Τα υλικά για τα ζεστά τυροπιτάκια…
- Αλεύρι που φουσκώνει -ποσότητα τόση ώστε να πλάθονται μπαλίτσες
- 1 γιαούρτι 200 γραμμαρίων
- 200ml ηλιέλαιο
- 2 αυγά
- 400 γραμμάρια φέτα(μπορείτε να προσθέσετε και λίγο γκούντα γύρω στα 100 με 150 γραμμάρια)
- Αλάτι και πιπέρι
Πώς θα φτιάξετε τα τυροπιτάκια
- Σε μία λεκανίτσα χτυπάμε λίγο τα αυγά το λάδι το γιαούρτι ρίχνουμε το αλεύρι και τέλος το τυρί.
- Τα ανακατεύουμε όλα και πλάθουμε μπαλάκια.
- Σε λαδόκολλα τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς αφού τα αλείψουμε πρώτα με αυγό.
- Χρόνος ψησίματος ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά ανάλογος τον φούρνο να πάρουν ωραίο χρώμα.
