ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τυροπιτάκια του λεπτού: Εύκολα και νόστιμα για να φάτε κάτι στα γρήγορα όλες τις ώρες της ημέρας
![Τυροπιτάκια του λεπτού: Εύκολα και νόστιμα για να φάτε κάτι στα γρήγορα όλες τις ώρες της ημέρας](https://axarnea.gr/content/uploads/2020/04/40386/tyropitakia-toy-leptoy-gia-na-ta-geyteite-ta-oles-tis-ores-tis-imeras-1.jpg)
Τα ζεστά τυροπιτάκια πάντα είναι ευπρόσδεκτα σε ένα σπίτι καθώς κανείς δε θα πει”όχι” στη θέα τους. Η μοσχομυρωδάτη θέα τους και η απαράμιλλη γεύση τους τα κάνει ανάρπαστα είτε τα τρώμε το πρωί με τον καφέ μας ή σαν κολατσιό.
Τώρα μάλιστα που μένουμε στο σπίτι είναι ευκαιρία να τα φτιάξουμε για να δώσουμε χαρά στην οικογένειά μας.
Τα υλικά για τα ζεστά τυροπιτάκια…
- Αλεύρι που φουσκώνει -ποσότητα τόση ώστε να πλάθονται μπαλίτσες
- 1 γιαούρτι 200 γραμμαρίων
- 200ml ηλιέλαιο
- 2 αυγά
- 400 γραμμάρια φέτα(μπορείτε να προσθέσετε και λίγο γκούντα γύρω στα 100 με 150 γραμμάρια)
- Αλάτι και πιπέρι
Πώς θα φτιάξετε τα τυροπιτάκια
- Σε μία λεκανίτσα χτυπάμε λίγο τα αυγά το λάδι το γιαούρτι ρίχνουμε το αλεύρι και τέλος το τυρί.
- Τα ανακατεύουμε όλα και πλάθουμε μπαλάκια.
- Σε λαδόκολλα τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς αφού τα αλείψουμε πρώτα με αυγό.
- Χρόνος ψησίματος ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά ανάλογος τον φούρνο να πάρουν ωραίο χρώμα.
![](https://axarnea.gr/content/uploads/2023/07/logo_axarnea1.png)