ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τηλεδιαβούλευση για την αξιοποίηση των Πράσινων χώρων του Ολυμπιακού Χωριού

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη μας τηλε-διαβούλευση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Μαΐου στις 18:00 με κεντρικό θέμα την αξιοποίηση και αναβάθμιση της Πράσινης Ζώνης.

Η παγκόσμια υγειονομική κρίση με την πανδημία του κορωνοϊού ανέδειξε το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι δημόσιοι πράσινοι χώροι στα σύγχρονα αστικά κέντρα. Οι κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που έχουμε αυτόν τον πνεύμονα οξυγόνου δίπλα μας. Το τελευταίο μάλιστα χρονικό διάστημα, οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουν να αφιερώσουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας τους αθλούμενοι εντός των ανοιχτών πράσινων σημείων της πόλης μας. Δυστυχώς όμως η Πολιτεία έχει σε εγκληματικό βαθμό αμελήσει ως προς τα αναγκαία για τη συντήρηση, την καθαριότητα και εν γένει την αναβάθμιση της ζώνης αυτής.

Τώρα, είναι αναγκαίο, όσο ποτέ, να συζητήσουμε μαζί, προκειμένου να συγκροτήσουμε τη δική μας ατζέντα και να δώσουμε όραμα και ελπίδα στην πόλη μας, βάσει μάλιστα και των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. (Στόχος 11: Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες & Στόχος 13: Κλιματική αλλαγή).

Μάλιστα, στη συζήτηση, θα λάβουν χώρα και τοποθετήσεις ειδικών επιστημόνων που θα ανακοινωθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας, και θα συνδράμουν την προσπάθεια μας ως προς την εξαγωγή συμπερασμάτων, την κατάθεση προτάσεων και εν τέλει τη συγκρότηση της ατζέντας μας.

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Για να λάβετε μέρος πρέπει να κάνετε εγγραφή.

Κατόπιν, θα σας σταλεί στο email σας το σχετικό link για να συνδεθείτε. Παράλληλα, η συζήτηση θα προβάλλεται στο Facebook, μέσα από τη σελίδα του σωματείου μας.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ