ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα τελείωσε η ποδοσφαιρική χρονιά για ποδοσφαιριστές, γονείς και φίλους της Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ

Η διοίκηση και οι προπονητές της ομάδας διοργάνωσαν μια γιορτή για όλους αυτούς που αγαπάνε την ιστορική ομάδα του Μενιδίου. Με την ευκαιρία πρέπει να ενημερώσουμε το ποδοσφαιρικό κοινό της πόλης μας για κάτι πολύ σημαντικό.

Μέχρι τώρα όλοι ξέραμε ότι η Α.Ε.Μ. ξεκίνησε από το 1965. Διαπιστώσαμε όμως και επίσημα με του δικηγόρους της ομάδας μας και με αναγνώριση πλέον από την γενική γραμματεία αθλητισμού ότι η Α.Ε.Μ. ιδρύθηκε και επισήμως το 1960. Η ομάδα μας πλέον είναι μια από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της πόλης μας. Και την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021 συμπληρώνει 60 χρόνια υπαρξης!


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-2020

Πρώτη χρονιά μετά την επιστροφή στα γήπεδα θα μπορούσαμε να πούμε πως η Α.Ε.Μ. είχε μια επιτυχημένη χρονιά. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δημιουργήσαμε την αντρική ομάδα ή οποία συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α . Μια πολύ νεαρή ομάδα με δεύτερο μέσω όρο ηλικίας απ’ όλες τις άλλες ομάδες Μπορεί να μην μάζεψε πολλούς βαθμούς, αλλά έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο και έδειξε μεγάλη βελτίωση μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος. Μεγάλη βελτίωση δείξανε οι ποδοσφαιριστές που ύπο τις οδηγίες των προπονητών ΣΑΒΒΙΔΗΣ – ΖΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ανέβηκαν ένα επίπεδο παραπάνω. Αυτός είναι και ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας να αναδείξει νεαρούς ποδοσφαιριστές της περιοχής μας.


Επιτυχημένη χρονιά και για την Κ-16 της Α.Ε.Μ.

Η οποία σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο πέρασε με σχετική ευκολία στους 16 της ΕΠΣΑΝΑ, δείχνοντας πως είναι για μεγάλα πράγματα. Στον δεύτερο γύρο παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο πέρασε στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ και η διακοπή του πρωταθλήματος δεν επέτρεψε στην ομάδα να ολοκληρώσει την επιτυχημένη της πορεία. Πιστεύουμε του χρόνου πλέον σαν Κ-18 να συνεχίσει με τον ίδιο αξιέπαινο τρόπο με τους προπονητές ΣΑΒΒΙΔΗ – ΖΙΒΑΝΟΒΙΤΣ.

Η Α.Ε.Μ. μεγαλώνει και σκοπεύει του χρόνου να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της και για αυτόν τον λόγο θα συμμετέχει με την Κ-16, με την Κ-18 και με την αντρική ομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ.


Πρέπει να τονίσουμε πως η ομάδα μας έχει τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της και εκκρεμότητες, στοιχείο που δείχνει πως η Α.Ε.Μ. είναι ένας υγιείς σύλλογος.

Θα θέλαμε με την σειρά μας πριν κλείσουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της ομάδας και τους ανθρώπους που αγαπάνε και σέβονται την ομάδα της Α.Ε.Μ. Μενιδίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.ΜΕΝΙΔΟΥ

 

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις