ακολουθηστε μας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Δήμος Αχαρνών: 112 προσλήψεις για καθαριότητα σχολικών μονάδων

Ο Δήμος Αχαρνών ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δώδεκα (112) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Αχαρνών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ΥΕ Καθαριστές/στριες σχολικών μονάδων εκ των οποίων 87 μερικής απασχόλησης και 25 πλήρους απασχόλησης, που θα καλύψουν τις ανάγκες του Δήμου στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων της χωρικής του αρμοδιότητας για το διδακτικό έτος 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση – υπεύθυνη δήλωση με αριθμό ανακοίνωσης 31822-8-2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: info@acharnes.gr.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες μέρες και αρχίζει από την επόμενη μέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης, ήτοι από την Παρασκευή 21/8/2020 έως και την Τρίτη 25/8/2020 και ώρα 23:59 μ.μ. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας.

Βρείτε τα σχετικά αρχεία ΕΔΩ

 

 

 

 

Σχετικά Αρχεία
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ (ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ