ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οργή και θλίψη: Εκτέλεσαν ελάφι στην Πάρνηθα (Προσοχή, σκληρές εικόνες)

Νεκρό με μια σφαίρα εντοπίστηκε το ελάφι που ζούσε κοντά σε σπίτια στην Πάρνηθα – Η ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου.
Τη θλίψη και την οργή της εκφράζει η Μαριάννα Τουμασάτου για το γεγονός ότι σκότωσαν το ελάφι στην Πάρνηθα που ζούσε κοντά σε σπίτια.

Όπως κατήγγειλε η γνωστή ηθοποιός  το ελάφι που ζούσε κοντά σε σπίτια στην Πάρνηθα, δέχτηκε μια σφαίρα.

Το συγκεκριμένο ελάφι συνήθιζε να εμφανίζεται έξω από σπίτια στους πρόποδες της Πάρνηθας. Ήταν εξοικειωμένο με την ανθρώπινη παρουσία και ήταν αρκετές οι φορές που το πλησίαζαν και παιδιά. Κάτοικοι στην Πάρνηθα συνήθιζαν να ταΐζουν το ελάφι.

«Αυτό το ελάφι το ταΐζαμε με τα χέρια μας στην Πάρνηθα, χαμηλά στους πρόποδες. Έδειχνε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Μια σφαίρα στον ώμο και χάθηκε. Γιατί; Δεν μου αρκεί το όλα εδώ πληρώνονται!» ανέφερε οργισμένη στο Facebook η Μαριάννα Τουμασάτου.

Σε δημοσίευμά του το Petpet.news αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ελάφι τριγυρνούσε σε κατοικημένη περιοχή στους πρόποδες της Πάρνηθας, δεν ενοχλούσε κανέναν και δεν είχε δείξει την παραμικρή επιθετικότητα. Επρόκειτο για ένα κόκκινο ελάφι, είδος της Άγριας Ζωής που θεωρείται «Κρισίμως κινδυνεύον», σύμφωνα με το Κόκκινο Βιβλίο των Απειλούμενων Ζώων της Ελλάδας.

Για τη θανάτωση του ελαφιού στην Πάρνηθα έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα.

ΝΕΟΤΕΡΑ