ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σπύρος Βρεττός: «Σύμπραξη στην αρχή θέσεων με μόνο γνώμονα το καλό του Δήμου και των δημοτών»

Για την ιστορική σύμπραξη της παράταξης της Δημοτικής Αρχής με την παράταξη «ΔΕΚΑ» μίλησε στον 94.0 FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές, ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός.

Τα κύρια σημεία όσων δήλωσε:

Στο Δήμο Αχαρνών κάναμε πράξη κάτι πολύ σημαντικό, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν στο δήμο μας: Οι δύο μεγαλύτερες παρατάξεις ενώθηκαν, συνέπραξαν, συμμετέχουν πλέον μαζί στη διοίκηση για το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Συζητήσαμε διεξοδικά με τον επικεφαλής της παράταξης “ΔΕΚΑ” Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο, βρήκαμε αυτά που μας ενώνουν και κρίναμε ότι είναι μια καλή συγκυρία, τώρα που δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, τώρα που είμαστε σχεδόν στην αφετηρία της δημοτικής περιόδου να δουλέψουμε από κοινού για να κάνουμε πράγματα για αυτήν την πόλη.

Κρίνω πολύ σημαντικό να συμμετέχει στη διοίκηση όποιος έχει όρεξη να εργαστεί και να προσφέρει και όχι να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση.

Ο Δήμος Αχαρνών είναι ένα τεράστιος Δήμος με πολλά προβλήματα, εδώ δεν περισσεύει κανείς. Το είχα πει από την πρώτη στιγμή επειδή είμαι εκ φύσεως δημοκρατικός, ότι μου αρέσει η συμμετοχή περισσότερων μυαλών και περισσότερων χεριών που να εργάζονται για το κοινό καλό.

Δεν είμαστε αρνητικοί στην οποιαδήποτε συνεργασία αρκεί αυτή να γίνεται στην αρχή θέσεων και πολιτικών προτάσεων και όχι στο πλαίσιο συναλλαγής για μία θέση.

Καθημερινά κάνουμε συσκέψεις, συνεργαζόμαστε εδώ και δέκα ημέρες, πάμε πολύ καλά και το προσεχές διάστημα θα παραχωρήσουμε συνέντευξη Τύπου ώστε να ενημερώσουμε και τους συνδημότες μας για τα έργα τα οποία προτιθέμεθα να υλοποιήσουμε.

Με εφαλτήριο τη σύμπραξη με την παράταξη “Δέκα” είναι μια καλή ευκαιρία να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να ακολουθήσουμε μια άλλη τακτική για το καλό του Δήμου. Κάναμε το πρώτο βήμα, αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι θέλουμε συνεργασίες με μοναδικό γνώμονα το καλό του Δήμου και των δημοτών.

AKOYΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ