ακολουθηστε μας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ: «Σάρωσε» στα βραβεία Healthcare Business Awards 2020

efstathopoulos vraveia metaxa

3 Βραβεία για το Νοσοκομείο Μεταξά στα Healthcare Business Awards 2020

–  Διαβάστε τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Διοικητή, Σαράντου Ευσταθόπουλου

Τριπλή διάκριση για το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά»

Τα βραβεία αυτά αποτελούν ακόμα μια αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελείται στο Νοσοκομείο, με παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκε με:

– Χρυσό βραβείο για τη χρήση ρομποτικής χειρουργικής τεχνολογίας 4ης γενιάς (Da Vinci)

– Ασημένιο βραβείο για την Κλινική μιας ημέρας

– Ασημένιο βραβείο για την Τηλεϊατρική

Τα βραβεία αυτά αποτελούν ακόμα μια αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελείται στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά», με παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου. Σημειώνεται ότι το Πειραϊκό Νοσοκομείο συναγωνίστηκε μεταξύ κορυφαίων δημόσιων και ιδιωτικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, αποσπώντας αυτές τις τρεις σημαντικές διακρίσεις.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες, στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου «Μεταξά».

efstathopoulos vraveia metaxa

Σε ανακοίνωσή του ο Αναπληρωτής Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά» Σαράντος Ευσταθόπουλος επισημαίνει:

«Στηρίζουμε τα Δημόσια Νοσοκομεία, επικοινωνούμε τα σημαντικά τους επιτεύγματα και στηρίζουμε τη Δημόσια Υγεία, με όποιο τρόπο μπορούμε, ο καθένας από τη θέση ευθύνης που υπηρετεί.

Συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας με την ίδια σεμνότητα και προσήλωση, αλλά παράλληλα με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

Η δική μας δέσμευση είναι ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την καινοτομία, την πρωτοπορία, τη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού, έχοντας πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας!Σύμμαχοί μας σε αυτήν την προσπάθεια η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και η Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά & Αιγαίου».

Επιπλέον, απευθύνει «θερμές ευχαριστίες στην Επιτροπή των Βραβείων που συστάθηκε με ειδικό σκοπό την επιλογή των υποψηφιοτήτων και τη συμπλήρωση του φακέλου υποψηφιοτήτων και ειδικά στη συνεργάτη Στατιστικολόγο Γεωργία Κουρουντίδου που συντόνισε την όλη προσπάθεια».

 

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ