ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Διπλή επιτυχία Βρεττού: Η εξασφάλιση δωρεάν στολισμού φέρνει έκτακτη ενίσχυση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο!

Οι προσπάθειες του Δημάρχου Αχαρνών απέδωσαν καρπούς: Ο Σπύρος Βρεττός κατάφερε να εξασφαλίσει δωρεάν τον στολισμό κεντρικών σημείων της πόλης, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να διοχετεύσει τα χρήματα που εξοικονομούνται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου «Ελένη Σαχσανίδη» με τη μορφή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης.

Με δεδομένη την διπλή κρίση που μαστίζει ολόκληρη τη χώρα σε υγειονομικό και οικονομικό επίπεδο αλλά και το γεγονός ότι στην περιοχή των Αχαρνών διαβιούν οικογένειες που πλήττονται σφοδρά, η διπλή αυτή κίνηση Βρεττού αποκτά ιδιαίτερη αξία τόσο σε συμβολικό όσο κυρίως και σε πρακτικό επίπεδο.

Οι εταιρείες που πείστηκαν να αναλάβουν να γεμίσουν την πόλη με εορταστικό χρώμα και φως, χωρίς να επιβαρυνθεί ο Δήμος (ή άλλο νομικό πρόσωπο υπαγόμενο σε αυτόν) ούτε ευρώ, δίνουν τη δυνατότητα στον Δήμαρχο να αποδείξει για μια ακόμη φορά τις κοινωνικές του ευαισθησίες και να βοηθήσει ουσιαστικά οικογένειες να περάσουν φέτος τις γιορτές καλύτερα…

Σε αυτό το πνεύμα, ο Σπύρος Βρεττός δηλώνει πως: «κρίναμε σκόπιμο να εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατότητα για να φωτίσουμε την πόλη μας χωρίς όμως να επιβαρύνουμε τον Δήμο. Αισθάνομαι ευτυχής που οι προσπάθειές μου απέδωσαν καρπούς και κεντρικά σημεία της πόλης μας θα στολιστούν απολύτως δωρεάν. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να διαθέσουμε ένα σημαντικό ποσό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο “Ελένη Σαχσανίδη”, μέσω του οποίου πάρα πολλοί συνδημότες μας θα μπορέσουν να νοιώσουν λίγη χαρά αυτές τις μέρες».

Παράλληλα, ο Δήμαρχος στέλνει και ένα μήνυμα γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον: «Υπόσχομαι πως του χρόνου θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε σε μια πόλη φωτισμένη ακόμη περισσότερο, ακόμη πιο όμορφα. Φέτος όμως στην καρδιά της πανδημίας ιεραρχήσαμε τις προτεραιότητές μας και κρίναμε προτιμότερο αντί για τους δρόμους να “φωτίσουμε” περισσότερο τα τραπέζια των φτωχών οικογενειών, να φωτίσουμε τις καρδιές των συνδημοτών μας».

Advertisement
gadget

ΝΕΟΤΕΡΑ