ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ευρώπη Κοσμίδη από τις εκσυγχρονισμένες παιδικές χαρές στις Αχαρνές: Γίνεται πράξη το όραμα της Περιφέρειας Αττικής για την πόλη μας

Επιθεώρηση στις πέντε παιδικές χαρές στην περιοχή των Αχαρνών οι οποίες επισκευάστηκαν και εκσυγχρονίστηκαν με κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε η Ευρώπη Κοσμίδη, Περιφερειακή Σύμβουλος και εντεταλμένη για θέματα Τεχνικών έργων, Μητροπολιτικών Υποδομών και Τεχνικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής.

Η επιθεώρηση έγινε μετά από σχετική εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πολύπαθη περιοχή των Αχαρνών.

Μετά το τέλος της επιθεώρησης στις πέντε παιδικές χαρές ( 1) στην πλατεία Καλιά στο κεντρικό Μενίδι, 2) επί της οδού Δημ. Δέδε στο παλιό Μενίδι, 3) στην περιοχή Λυκότρυπα Μενιδίου, 4) στην πλατεία Θρακομακεδόνων και 5) στην πλατεία Βαρυμπόμπης), η συμπολίτισα μας, Ευρώπη Κοσμίδη δήλωσε:

«Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση να υλοποιούμε το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής και του περιφερειάρχη μας, Γιώργου Πατούλη για τον εκσυγχρονισμό των όλων των υποδομών. Πολύ δε περισσότερο αυτών που αφορούν τους μικρούς συμπολίτες μας στους οποίους οφείλουμε ώρες ξεγνοιασιάς με έμφαση όμως στην ασφάλειά τους.

Οι Αχαρνές της καρδιάς μας γίνονται πράξη.  Θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα αλλά και κάθε μέσο να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των Αχαρνών αλλά και των υπολοίπων περιοχών της Αττικής».

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις