ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Aχαρνές 2021: Μείνετε κλεισμένοι και σκύψτε μην σας πάρουν οι αδέσποτες σφαίρες

Είμαστε, τελικά, μια ωραία ατμόσφαιρα σε αυτήν την πόλη. Την ώρα που Πολιτεία, Δήμος, παράγοντες (ή “παράγοντες”)… ξεκατινιάζονται για το lockdown, την ώρα που επικρατεί αλαλούμ και δεν υπάρχει ένας να μπορεί ΥΠΕΥΘΥΝΑ να ενημερώσει για τα ισχύοντα στην περιοχή μέτρα, οι σφαίρες συνεχίζουν να πέφτουν βροχή.

Είπαμε η καραντίνα, καραντίνα και οι… παραδόσεις, παραδόσεις. Και είναι κρίμα που δεν έχουμε κανονίσει ως πόλη να έχουμε και live streaming από τις περιοχές που οι σφαίρες πέφτουν βροχή και οι παραβατικοί αλωνίζουν, μέρα μεσημέρι, ώστε να έχουμε σε ζωντανή μετάδοση την ξεφτίλα μας και την τοπική μας χρεωκοπία.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από επώνυμη ανάρτηση συνδημότισσας μας στο Facebook.

Bλέπουμε το αμάξι της είτε γαζωμένο από αδέσποτες σφαίρες είτε σπασμένο από τους ληστές που κάνουν ανενόχλητοι αυτή τη δουλειά με την κάτοχο του ΙΧ να σημειώνει πως “ευτυχώς δεν ήταν μέσα τα παιδιά της”.

Και ενώ περιμένουμε ατάραχοι να γίνουν πράξη τα παχιά, προεκλογικά λόγια, στην ουσία περιμένουμε τον επόμενο μικρό Μάριο που θα πέσει θύμα μιας σφαίρας ή ενός μαχαιρώματος την ώρα της διάρρηξης αλλά στην πραγματικότητα το επόμενο θύμα θα έχει πέσει κι αυτό θύμα της ανικανότητας, της αδράνειας, της ανυπαρξίας.

Και τότε, θα βρουν ευκαιρία οι ανίκανοι, οι αδρανείς, οι ανύπαρκτοι να βγουν σε όλα τα κανάλια, σε ζωντανή σύνδεση, να πουν και πάλι τα ίδια παχιά, ανούσια λόγια.

Ντροπή. Σε όλους.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις