ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

BINTEO – O εκνευρισμός Βρεττού για το κυβερνητικό… μπάχαλο σχετικά με το ωράριο της καραντίνας

Απίστευτα πράγματα, σε ζωντανή μετάδοση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι δημότες των Αχαρνών που είδαν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη το απόγευμα.

Ο δήμαρχος της πόλης, Σπύρος Βρεττός ενημέρωσε το σώμα για το ισχύει με το ωράριο της καραντίνας στο Μενίδι, αποκαλύπτοντας το κυβερνητικό μπάχαλο σε όλο του το μεγαλείο!

Η επιτροπή των λοιμοξιολόγων εισηγήθηκε να παραμείνει ως έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας η 6η απογευματινή σε Μενίδι και Ασπρόπυργο αν και για την υπόλοιπη Αττική που επίσης μπήκε σε κόκκινη κατάσταση συνέχισε να ισχύει η 9η βραδυνή.

Αυτή η απόφαση μάλιστα αναρτήθηκε στο επίσημο site της Πολιτικής Προστασίας. Μέχρι εδώ… καλά.

Στη συνέχεια, όμως, η κυβέρνηση εξέδωσε το σχετικό ΦΕΚ στο οποίο είχε… ξεχάσει να αναφέρει ειδικό ωράριο για Αχαρνές και Ασπρόπυργο.

Ο δήμαρχος επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ο οποίος του είπε ότι, πράγματι, έγινε λάθος αλλά ισχύει το… λάθος αφού αυτό γράφτηκε στο ΦΕΚ.

Με έντονο ύφος ο Σπύρος Βρεττός έκανε λόγο για αλαλούμ, εξήγησε ότι για το χάος αυτό δεν φταίει ο Δήμος αλλά η κυβέρνηση και τόνισε χαρακτηριστικά: “Αν οι άνθρωποι αυτοί παρέλειψαν να βάλουν στο ΦΕΚ την απόφαση που είχανε πάρει, αυτό είναι πρόβλημα δικό τους“.

Με λίγα λόγια οι ειδικοί εισηγούνται, η κυβέρνηση αποδέχεται την εισήγηση αλλά αν γίνει λάθος, ισχύει το λάθος. Ελλάς το μεγαλείο σου…

Και επειδή είναι απολύτως ανθρώπινο να μπερδευτείτε: Σύμφωνα με την ενημέρωση του δημάρχου, μέχρι νεωτέρας, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 05.00

To βίντεο είναι απολύτως κατατοπιστικό: