ακολουθηστε μας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραιτήθηκε από την Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Αχαρνών ο Γιώργος Χριστακόπουλος

Την απόφαση του να παραιτηθεί από μέλος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Αχαρνών έκανε γνωστή ο Γιώργος Χριστακόπουλος.

Ο ιδιαίτερα έμπειρος και ικανός πολιτικός παράγοντας της πόλης, του οποίου την πολύπλευρη προσφορά αναγνωρίζουν και τιμούν οι ψηφοφόροι της γαλάζιας παράταξης, έσπευσε να διευκρινίσει ότι οι λόγοι της παραίτησης είναι προσωπικοί αλλά και ότι θα δώσει εκ νέου το παρόν στις επόμενες εκλογές της Τοπικής Οργάνωσης, όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν.

Παράλληλα δήλωσε ότι παραμένει στρατιώτης της παράταξης, στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα συνεχίσει να είναι ενεργός και μάχιμος, στο πλευρό των πολιτών.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χριστακόπουλος τόνισε:

“Με αίσθημα ευθύνης, ειδικά σε όσους με τιμήσατε με την ψήφο σας στις τελευταίες εκλογές της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Αχαρνών, σας ενημερώνω ότι από 26/03/2021 έπαψα να είμαι μέλος της οργάνωσης με προσωπική μου απόφαση.

Τους ακριβείς λόγους της παραίτησης μου τους έχω γνωστοποιήσει εγγράφως στην αρμόδια Γραμματεία της παράταξης έχοντας προσθέσει και την ανάλογη κοινοποίηση προς τους αρμόδιους.

Δηλώνω δε, ότι, παραμένω στρατιώτης στις αρχές της μεγάλης παράταξης, στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα συνεχίσω να είμαι μάχιμος και ενεργός στα κελεύσματα των δημοτών όπως είμαι άλλωστε έως σήμερα. Στις επόμενες εκλογές της Τοπικής οργάνωσης, όταν προκηρυχθούν, μετά την λήξη του covid, θα δώσω ξανά το παρόν με φίλους που σέβονται και τιμούν την Μεγάλη Γαλάζια παράταξη”.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΝΕΟΤΕΡΑ