ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έπεσαν οι υπογραφές: Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης στο 1ο ΕΠΑΛ Αχαρνών

Υπεγράφη η σύμβαση για την έναρξη των έργων “Αποκατάστασης των φθαρμένων όψεων του κτιρίου και του συστήματος αντικεραυνικής προστασίας του 1ου ΕΠΑΛ Αχαρνών” μεταξύ του δήμου και της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΙ, στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων, με τίτλο: «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αυλείων χώρων και λοιπές δράσεις.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη σύμβαση η αποπεράτωση του έργου θα γίνει σε διάστημα Εννέα (9) μηνών και η προθεσμία αυτή αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της παρούσας σύμβασης.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο αντιδήμαρχος, Νίκος Δαμάσκος: “Η τεχνική υπηρεσία του δήμου μας,προχώρησε τις διαδικασίες για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για ένα από τα πιο μεγάλα σχολεία του δήμου μας! Ο καθηγητής και δήμαρχος Σπύρος Βρεττός υπογράφει την σύμβαση για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης του 1 Επαλ Αχαρνών!”

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις