ακολουθηστε μας

ΕΓΚΛΗΜΑ

Νέα επιτυχία του Τ.Α Αχαρνών: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε καταλύτες από αυτοκίνητα

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα συγκεκριμένης μάρκας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, πρωινές ώρες, δύο ημεδαποί μέλη της εγκληματικής ομάδας, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμα δύο ημεδαποί συνεργοί τους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες, τη στιγμή που προσπαθούσαν να αφαιρέσουν καταλύτη αυτοκινήτου από την περιοχή των Αχαρνών, εντοπίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του, σε βάρος του οποίου άσκησαν σωματική βία για να διαφύγουν.

Άμεσα περιπολούντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πραγματοποίησαν έρευνες και κατάφεραν να τους εντοπίσουν στο Ίλιον και να τους συλλάβουν.

Από την επακόλουθη προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και τη συνδυαστική μελέτη και ανάλυση των διαθέσιμων στοιχείων, εξιχνιάστηκαν 23 περιπτώσεις κλοπών καταλυτών αυτοκινήτων σε Αχαρνές και Ελευσίνα.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (κατσαβίδια, φακοί, γάντια, καλέμι, πένσες, γρύλος κ.λπ.) και 2 τροχοί κοπής,
  • 3 κινητά τηλέφωνα και tablet,
  • ανταλλακτικά από αυτοκίνητα (φανάρια, διακόπτες, γρίλιες κ.λπ.).Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για ομοειδή αδικήματα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Advertisement
gadget

ΝΕΟΤΕΡΑ