ακολουθηστε μας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

To Anatoliki24.gr έφτασε και η ενημέρωση στην Ανατολική Αττική δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια

Ανατολική24: Το ολόφρεσκο πρακτορείο ειδήσεων ήρθε για να προσφέρει έγκαιρη, έγκυρη, πολύπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση στους 500.000 κατοίκους των 13 δήμων της περιφέρειας της Ανατολικής Αττικής.

Με έμφαση στην ποιότητα, σε δημοσιογραφικό αλλά και τεχνολογικό επίπεδο, το επιτελείο του Ανατολική24 εγγυάται την κάλυψη των σημαντικών πολιτικών, κοινωνικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών γεγονότων που αφορούν την Ανατολική Αττική αλλά και τη διασπορά των ειδήσεων αυτών, στοχευμένα, στους κατοίκους του κάθε δήμου.

Κυρίαρχη αντίληψη των δημιουργών του νέου πρακτορείου είναι ότι η τοπική ενημέρωση δεν είναι δημοσιογραφικό πάρεργο, αντιθέτως πρέπει να προσφέρεται με υψηλή ποιότητα και σεβασμό.

Ο πολίτης θα βρίσκεται στο επίκεντρο, θα έχει βήμα για να εκφράζει τις απόψεις, τις αγωνίες, τα οράματα, τις καταγγελίες του και το Ανατολική24 θα γίνει ο πολλαπλασιαστής της φωνής του. Στόχος, επίσης, του πρακτορείου είναι η στήριξη των τοπικών αγορών, η παρουσίαση της δράσης των φορέων και των συλλόγων και η φιλοξενία απόψεων με εγγυημένη τον πλουραλισμό.

Ειδικά σχεδιασμένο ώστε με εύχρηστη πλοήγηση ο χρήστης να μπορεί να βρίσκει τις ειδήσεις του δήμου του ενδιαφέροντος του συγκεντρωμένες καθώς χωρίζεται σε 12 υποσελίδες, το Ανατολική24 φιλοξενεί, παράλληλα, τις ειδήσεις που αφορούν το σύνολο της περιφέρειας, τις δράσεις της Περιφέρειας Αττικής, τις απόψεις και τις παρεμβάσεις των βουλευτών και των πολιτευτών όλων των κομμάτων.

Το Ανατολική24 άνοιξε τα φτερά του και ετοιμάζει ήδη τις επόμενες εκπλήξεις του (αρχικά σε παραγωγή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού περιεχομένου).

To Anatoliki24.gr έφτασε και η ενημέρωση στην Ανατολική Αττική δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

ΝΕΟΤΕΡΑ