ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αυλίζα Αχαρνών: Παλιό σχολικό συγκρότημα θα στεγάσει τις αστυνομικές υπηρεσίες

Σε ένα παλιό σχολικό συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από τέσσερα κτήρια, και είναι συνολικής επιφάνειας 2.438 τ.μ., στην περιοχή της Αυλίζας, αναμένεται να στεγασθούν τα τμήματα του Μενιδίου, το ενιαίο κέντρο επιχειρήσεων για τη Δυτική Αττική και άλλες υπηρεσίες που θα αστυνομεύουν την περιοχή.

Το συγκρότημα παραδόθηκε από τον Δήμο Αχαρνών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να το χαρακτηρίζει ”σημείο αναφοράς της ασφάλειας στη Δυτική Αττική”. Οι απαιτούμενες εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους δεκαοκτώ μήνες και στη συνέχεια να εγκατασταθούν εκεί οι αστυνομικές υπηρεσίες.

″Μέχρι τότε θα εξακολουθήσουμε να είμαστε διαρκώς στους δρόμους με επιχειρήσεις, με παρουσία, σε συνεργασία με τους φιλήσυχους κατοίκους, έτσι ώστε η κοινωνική ειρήνη να εμπεδωθεί και σε αυτή την περιοχή, η οποία αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα”, τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή, ανακοίνωσε την ενίσχυση του αναβαθμισμένου επιχειρησιακού σχεδίου για την αστυνόμευση και ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, που εφαρμόζεται ήδη εδώ και δύο μήνες.

ΝΕΟΤΕΡΑ