ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Ολυμπιακό Χωριό: Εντυπωσιακή αλλαγή στο Αθλητικό Κέντρο από τους εθελοντές της Νέας Γενιάς

Το Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού άλλαξε λίγο εικόνα και ομόρφυνε χάρη στους εθελοντές της Νέας Γενιάς Ολυμπιακού Χωριού.
Μια δράση που διήρκεσε πολλές μέρες και πολλές ώρες καθώς τα συγκεκριμένα σημεία δεν είχαν βαφτεί ποτέ..

Έτσι μια ομάδα 25 εθελοντών, όπου χωρίστηκαν στις μέρες και με ηλικίες από 27 έως 5 χρονών και με μια εξαίρεση μοναδική, έναν κύριο 40 χρονών, άλλαξαν τελείως την εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του στίβου, δίνοντας τη ψυχή τους και την ενέργεια τούς, ώστε οι αθλούμενοι αλλά και οι επισκέπτες να νιώσουν πιο χαρούμενοι και πιο αισιόδοξοι.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν στο Facebook της Νέας Γενιάς Ολυμπιακού Χωριού: “Για πρώτη φορά ανεβήκαμε στο βορειότερο κομμάτι του Ιστορικού μας τόπου, εκεί που έκαναν την προπόνηση τους, οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου το 2004 και δώσαμε χρώμα και ζωή. Ελπίζουμε όσοι μας έβλεπαν να πήραν έστω ένα μάθημα ώστε να αλλάξουν και οι ίδιοι, να δώσουν αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας.

Μπορεί η κούραση να ήταν τεράστια αλλά αυτό που θέλουμε να σας μεταφέρουμε είναι, ότι όντως δίνουμε τη ψυχή μας για τον τόπο μας, παρακαλούμε να κοινοποιήσετε τη δράση μας ώστε να γίνει γνωστή στους περισσότερους κατοίκους της πόλης μας.

Εσύ, είσαι μαζί μας;”


ΝΕΟΤΕΡΑ