ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μπράβο Μιχάλη Βρεττέ! Δώσαμε με απευθείας ανάθεση 25.000 ευρώ και πήραμε ένα site των 59 δολαρίων!

Βγήκε, λοιπόν, στον αέρα το νέο portal του Δήμου Αχαρνών. Με μία καθυστέρηση είναι η αλήθεια. Γιατί η σχετική απευθείας ανάθεση έγινε τον Νοέμβριο του 2020. Αλλά αυτό, όπως θα δείτε, είναι το λιγότερο.

Η απευθείας ανάθεση που υπογράφει με υπερηφάνεια ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μιχάλης Βρεττός είναι χορταστική. 24.614 ευρώ είναι αυτά!

Πάμε, τώρα, στα ακόμη πιο ωραία. Υπάρχει ένα διαδικτυακό εργαλείο που σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις αν ένα site είναι φτιαγμένο επαγγελματικά (και επομένως μπορεί να δικαιολογηθεί το υψηλό κόστος κατασκευής τους) ή είναι στημένα σε φτηνιάρικα, ετοιματζίδικα templates των 50, 60 ευρώ.

Και μαντέψτε τι συμβαίνει στην περίπτωση του νέου site του (υπερήφανου) δήμου Αχαρνών για το οποίο υπέγραψε ο (υπερήφανος) αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών απευθείας ανάθεση 24.614 ευρώ!

Δυστυχώς, σωστά μαντέψατε.

Kαι η τιμή του;

59 δολάρια δηλαδή 50 ευρώ! Καλά είναι! Και υπερήφανα!

Όποιος δεν μπορεί να το πιστέψει και θέλει να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, μπορεί να μπει εδώ  https://gochyu.com/drupal-detector

Αυτές είναι δουλίτσες, κύριοι. Ομορφες, ξηγημένες, νοικοκυρεμένες!

Καμαρώστε και στο βίντεο το έτοιμο θέμα των 59 δολαρίων δίπλα στο πανάκριβο πόρταλ των 25.000 ευρώ στο οποίο απλώς αναπροσαρμόστηκε το περιεχόμενο και οι φωτογραφίες…

Και υπάρχει και κάτι ακόμη. Στην απευθείας ανάθεση αναγράφεται ότι αυτή έγινε με βάση και αυτό το άρθρο:

Ανακεφαλαίωση: Δώσαμε με απευθείας ανάθεση 25.000 ευρώ, πήραμε ένα σάιτ ετοιματζίδικο των 50 ευρώ και η απευθείας αυτή ανάθεση έγινε με βάση ένα άρθρο που κάνει λόγο για “την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, απολύμανσης και φύλαξης των κτιρίων που υπάγονται στην αρμοδιότητά της, η χρονική διάρκεια των οποίων δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες”.

Ένα σχόλιο υπάρχει: ΗΜΑΡΤΟΝ. Πραγματικά, ΗΜΑΡΤΟΝ.

Τι είναι αυτές οι απευθείας αναθέσεις που πετάνε πάνω από το κεφάλι μας και δεν τις βλέπουμε; Στελθ είναι;

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ