ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσημο: Δημοκρατική Κίνηση Δικηγόρων το όνομα της νέας προοδευτικής παράταξης στις εκλογές του ΔΣΑ

Οι πληροφορίες για συγκρότηση νέας παράταξης με προοδευτικό πρόσημο επιβεβαιώθηκαν αφού ο Άγης Τάτσης ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με την παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Δικηγόρων.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο πρώην γραμματέας διεθνών σχέσεων της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και μέλος της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: “Μετά από 20 και πλέον χρόνια μάχιμης δικηγορίας, με την διαδρομή που οι φίλοι γνωρίζουν, σταθερά και ανταλαντευτα στις αρχές που υπηρετώ από τα νεανικά μου χρόνια, αποδέχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΔΣΑ. Συγκροτήσαμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ που στόχο έχει να αντιπαρατεθεί με τον κυβερνητικό συνδικαλισμό αλλά και με τις πολιτικές υποβάθμισης του λειτουργήματος”.

Με τον Τάτση συντάσσεται μεγάλη ομάδα έμπειρων μαχόμενων δικηγόρων όπως ο Γιώργος Κακουλάκης (πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ, νομικός σύμβολους της ΓΑΙΟΣΕ), ο Χρήστος Πετράκος (πρώην πολιτικό γραφείο ΔΗΜΑΡ) και ο Κώστας Χαρίτος (αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου), επίσης μέλη της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και έμπειρα πολιτικά στελέχη στον προοδευτικό χώρο.

Βασικός σκοπός της δικηγορικής κίνησης είναι η συσπείρωση και εκπροσώπηση των μαχόμενων δικηγόρων απέναντι στην οικονομική και θεσμική λαίλαπα που βιώνουν.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ