ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΒΙΝΤΕΟ – H αλήθεια (και) για τις ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Αχαρνών

Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια τον τελευταίο καιρό για επικοινωνιακή αντεπίθεση της δημοτικής αρχής Βρεττού, μιας και ο χρόνος περνάει και η πόλη των Αχαρνών συνεχίζει να μην αλλάζει.

Όσες δημοσιεύσεις, όμως, και να γίνουν, όσες συνεντεύξεις και να δοθούν, όσα… παπαγαλάκια και να κελαηδήσουν, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί και η αλήθεια είναι σκληρή. Για τους πολίτες σκληρή.

Πάρτε για παράδειγμα, το ζήτημα των ασφαλτοστρώσεων. Διακινείται το τελευταίο διάστημα ότι ο Βρεττός λύνει το φλέγον αυτό πρόβλημα. Είναι έτσι; Για πάμε να δούμε…

Δεδομένο 1ο: Πέρασαν δύο χρόνια από την ανάληψη της δημαρχίας από τον Βρεττό και δεν έχει πέσει στην πόλη ούτε… γραμμάριο πίσσας.

Δεδομένο 2ο: Ο Δήμος κατέθεσε πριν από έναν ολόκληρο χρόνο στην Περιφέρεια Αττικής μελέτες για έργα ασφαλτόστρωσης συνολικού προϋπολογισμού 27 εκ. ευρώ.

Δεδομένο 3ο: Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος για να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση για το έργο «Κατασκευή δρόμων στις Π.Ε. Αγίας Παρασκευής, Πανοράματος, Μπόσκιζας του Δήμου Αχαρνών», ύψους 3.170.000 ευρώ.

Δεδομένο 4ο: Με απλά μαθηματικά, μπαίνουμε στον τρίτο χρόνο με δήμαρχο Βρεττό και έχει υπογραφεί προγραμματική σύμβαση για το… 11% των αναγκών που ο ίδιος ο Δήμος Αχαρνών έχει με μελέτες διαπιστώσει ότι υπάρχουν στην πόλη.

Δεδομένο 5ο: Ο δήμαρχος αγκαλιάζεται με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, δηλώνει πόσο καλή συνεργασία έχουν αλλά δεν χάνει ευκαιρία να πετάει τα καρφιά του, τονίζοντας ότι ΕΛΠΙΖΕΙ να προχωρήσει και σε άλλα έργα η Περιφέρεια.

Και για να μην προλάβουν οι… καλοθελητές να πουν διάφορα, ας ακούσουμε όλα όσα σας γράφουμε από το στόμα του ίδιου του δημάρχου και όσα δήλωσε στον Επικοινωνία FM:

Eντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε.

Συνοψίζουμε: Κάποια στιγμή (θα δούμε πότε) θα αρχίσει και κάποια στιγμή (θα δούμε πότε) θα γίνει το έργο της κατασκευής δρόμων σε Αγιά Παρασκευή, Πανόραμα, Μπόσκιζα.

Για ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΝΙΔΙ, για όλα τα δραματικά προβλήματα που η πόλη αντιμετωπίζει ΚΑΙ στον τομέα της ασφαλτόστρωσης, τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το άρθρο υπάρχουν… μελέτες σε κάποιο συρτάρι στα γραφεία της Περιφερείας.

Δυστυχώς.

ΝΕΟΤΕΡΑ