ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

BOMBA! O Πατούλης δεν πληρώνει και τινάζει την “Αγιά Σοφιά” της ΑΕΚ στον αέρα!

Μετά από πολύ καιρό το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ, η «Αγια Σοφιά – Opap Arena», έχει να ξεπεράσει και πάλι… εμπόδια.

Το πρόβλημα που προέκυψε στο γήπεδο της ΑΕΚ αφορά το έργο της υπογειοποίησης στο τμήμα της Πατριάρχου Κωνσταντίνου δίπλα από την “Αγιά Σοφιά – OPAP Arena” και έγινε γνωστό έπειτα από ειδική δήλωση διακοπής εργασιών που κατέθεσε η ΙΝΤΡΑΚΑΤ με υπαιτιότητα της Περιφέρειας Αττικής.

Μάλιστα, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου.

«Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16» αναφέρεται.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η ΙΝΤΡΑΚΑΤ είχε ζητήσει από την Περιφέρεια τη διακοπή των εργασιών αφού δεν είχε καταβληθεί ο 11ος λογαριασμός, κάτι που μεταφράζεται ως μη ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής στις οικονομικές της υποχρεώσεις για το έργο.

Πλέον, μένει να φανεί η αντίδραση της ΑΕΚ πάνω στο ζήτημα, αλλά και να μάθουμε πως θα… ξεκολλήσει το συγκεκριμένο έργο, αλλά και το πόσο επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ομάδας.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ