ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έπεσε δέντρο στην πλατεία; Ε, αφού δεν είχε νεκρούς, ευκαιρία για φωτογραφία, δήμαρχε!

Και ξαφνικά, ένα μεγάλο πεύκο έπεσε στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών και το γεγονός ότι δεν έχουμε τραυματίες ή νεκρούς είναι ένα πραγματικό ευτύχημα καθώς υπήρχαν διερχόμενοι από το σημείο και από θαύμα δεν ζήσαμε μία ακόμη τραγωδία στην πόλη.

Στο σημείο έσπευσε, βέβαια, ο δήμαρχος για να βγει φωτογραφία με τους εργάτες που ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ μάζευαν το δέντρο που έπεσε.

Είχε δύο χρόνια η υπηρεσία Πρασίνου (και πολλά περισσότερα στο παρελθόν φυσικά) να προλάβει αυτήν την πτώση, να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, τις απαραίτητες εισηγήσεις αλλά στον δήμο βρίσκουν καλή ιδέα να καμαρώνουν γιατί πήγαν τα συνεργεία και μάζεψαν το δέντρο που έπεσε!

Ζητάνε δηλαδή να τους πει ο κόσμος και… μπράβο! Αυτό λέγεται πολιτικό θράσος αλλά τίποτα πια δεν μας κάνει εντύπωση, ειδικά σε μία πόλη που ΔΕΝ έχει αντιπολίτευση και οι Βρεττοί αλωνίζουν σε όλα τα επίπεδα… υπερήφανα.

Πάντως, φωτογραφία με τον δήμαρχο και τους εργάτες που περιποιούνται το δέντρο πριν αυτό πέσει δεν θα δείτε.

Όπως δεν θα βλέπατε και φωτογραφία του δημάρχου αν είχαμε ατύχημα ή δυστύχημα. Κάνα δελτίο Τύπου θα βλέπατε την επόμενη ημέρα όπου θα μοιράζονταν οι ευθύνες οπουδήποτε αλλού εκτός της υπερήφανης ηγεσίας του δήμου. 

Μιας ηγεσίας που τα κάνει όλα τέλεια. Και αν η πραγματικότητα για τους πολίτες είναι διαφορετική, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα…

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ