ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στα πανηγύρια του Βρεττού δεν κολλάει, στο Μενίδι δεν σκοτώνει! Υπερήφανος Δήμος, εγκληματικά Ανεύθυνος Δήμαρχος!

Όλα έχουν ένα όριο. Και, δυστυχώς, στο Μενίδι για μια ακόμη φορά, το όριο αυτό ξεπεράστηκε.

Και πως να γίνουμε μια πόλη ευνομούμενη όταν ο ίδιος ο δήμαρχος για να κάνει το κομμάτι του και να βγάλει καμία φωτογραφία παραπάνω ως “ο βασιλιάς που κάνει παρέα με τη νεολαία” αψηφά τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ του κράτους;

Εκτός αν ο κύριος Βρεττός δεν έτυχε να ακούσει ότι η χώρα πλήττεται από το τέταρτο κύμα της πανδημίας. Δεν έτυχε να μάθει ότι κάθε ημέρα που περνάει χάνονται περίπου 100 συμπολίτες μας. Δεν πρόλαβε να ενημερωθεί ότι υπάρχουν έκτακτα μέτρα σε ισχύ τα οποία πρέπει να τηρούνται.

Ας τον ενημερώσουμε εμείς τον κύριο δήμαρχο. ΕΔΩ μπορεί να βρει όλα τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού SARS-COV-2 στο σύνολο της Επικράτειας έως και τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 06:00.

Πάνω, πάνω, λοιπόν, ρητώς αναγράφεται ότι η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εξωτερικούς χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός.

Παράλληλα γίνεται λόγος για τήρηση αποστάσεων ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων [ένα (1) άτομο ανά 2 τ.μ.] σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, είτε αμιγείς για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο είτε μικτούς.

Πριν λίγο στο Μενίδι έγινε αυτό:

Για μετρήστε λίγο πόσοι φοράνε μάσκες και πόσοι όχι!

Αλλά τι συζητάμε; Ο ίδιος ο δήμαρχος σε ένα ρεσιτάλ θράσους και ανευθυνότητας ποζάρει με νέα παιδιά αγκαλιά χωρίς κανείς να φοράει μάσκα!

Για την ακρίβεια, μία κοπελίτσα φοράει και δεν κοιτάει τον φακό. Μπορεί να ντρέπεται για αυτό που συμβαίνει. Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες είναι από το Facebook του Δημάρχου, δεν τις τραβήξαμε εμείς, ούτε τις δημοσιεύσαμε εμείς. Μόνοι τους γράφουν τη ζωή των πολιτών στα παλιά τους τα παπούτσια, μόνοι τους καμαρώνουν και ποζάρουν.

Ντροπή. Εκτός αν ο δήμαρχος είναι αρνητής, πιστεύει ότι ο ιός δεν υπάρχει. Να το πει δημοσίως, να το πει και στους υπουργούς που βγάζει μαζί τους φωτογραφίες να το μάθουν όλοι.

Και για να έχετε καλύτερη εικόνα του μεγέθους του εγκλήματος που συντελέστηκε:

ΥΓ: 300 χιλιάρικά από τις τσέπες των πολιτών τραβήξατε για να κάνετε τις… γιορτές, ας παίρνατε έστω μάσκες να τους μοιράσετε.

ΥΓ2: Αραγε θα αντιδράσει η… αντιπολίτευση; Δύσκολο. Το πιο πιθανό είναι ότι είναι εκεί όλοι, χωρίς μάσκες, για να τσιμπήσουν κάναν μεζέ. 

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ