ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρεις νέες εργολαβίες για συντήρηση δρόμων και κλειστών γυμναστηρίων υπέγραψε ο Σπύρος Βρεττός

Τρεις νέες εργολαβίες υπέγραψε πρόσφατα ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τη βελτίωση του μεγαλύτερου τμήματος του οδικού δικτύου της πόλης.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, οι δύο πρώτες εργολαβίες οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, αφορούν την ασφαλτόστρωση δρόμων του Κέντρου των Αχαρνών όπως και την ανακατασκευή και απόξεση οδοστρωμάτων του οδικού δικτύου. Η τρίτη εργολαβία αφορά την Αντικατάσταση αρμού συστολοδιαστολής στη γέφυρα της Δεκελείας.

Ένα έργο που καθυστερούσε χρόνια, εισέρχεται πλέον στη φάση της υλοποίησης με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νικόλαο Δαμάσκο να επιβλέπει την όλη διαδικασία. Σημειώνεται ότι για πολλά χρόνια οι ασφαλτοτάπητες σε όλη την επικράτεια του δήμου είχαν μείνει ασυντήρητοι, με συνέπεια να έχουν γεμίσει ανωμαλίες από την φθορά του χρόνου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος υπέγραψε την αναβάθμιση και συντήρησης των κλειστών γυμναστηρίων του Δήμου Αχαρνών. Το έργο χρηματοδοτείται εν μέρει με ιδίους πόρους και το υπόλοιπο ποσό από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Αχαρνών: «Κάθε μέρα βάζουμε κι ένα λιθαράκι, αξιοποιώντας με σύνεση τους πόρους προς όφελος όλων των δημοτών και της ασφάλειας που προέχει στις μέρες μας».

 

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ