ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακαδημίες Καραταΐδη, OSB Mike: Πασχαλινό τουρνούα ποδοσφαίρο στο Μενίδι με ισχυρά μηνύματα!

Οι Ακαδημίες Καραταϊδη και η OSB MIKE(Project SAS) διοργανώνουν το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου “ TournamentSoccerFestival – FiestaCup 2022 ” – Πάνω από τη Νίκη, που θα λάβει μέρος στις αθλητικές εγκαταστάσεις ” Καραταΐδη” (Αθηνάς Υγείας & Μεγάλου Βασιλείου, Αχαρνές, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο Χολίδη), από 16-18 Απριλίου 2022.

Η γιορτή αυτή του ποδοσφαίρου, θα φιλοξενήσει περισσότερους από 400 αθλητές και τους συνοδούς τους.

Οι διοργανωτές, έχουν ως κύριο στόχο, εκτός της προαγωγής της αγάπης για τον αθλητισμό, της σημαντικότητας της διασκέδασης μέσα από αυτόν και του σεβασμού προς τον εαυτό μας, την ομάδα μας και τους αντιπάλους, να δώσουν έμφαση στην πολύπλευρη παιδεία.

Κατευθυνόμενοι προς αυτή την κατεύθυνση, το τουρνουά είναι απαλλαγμένο από βαθμολογίες για την αποφυγή της πίεσης του αποτελέσματος, όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν επιβράβευση με την μορφή μεταλλίου και δώρου κ.α.

Όλες τις μέρες τις διοργάνωσης θα λειτουργεί χώρος με προτάσεις βιβλίων για τα οποία μπορεί όποιος θέλει να ενημερωθεί, να ξεφυλλίσει ή να προμηθευτεί.

Εκτός από την αθλητική του διάσταση, το τουρνουά πρωτοτυπεί με EXTRA παροχές που ξαφνιάζουν!

• Έκθεση βιβλίων του εκδοτικού οίκου, Ελληνοεκδοτική
• Παρουσίαση παιδικού βιβλίου
• Αίθουσα προμήθειας αθλητικής ένδυσης της εταιρίας Caan
• Μαγικά από τον Τorino Magician, ο οποίος με τη μαγική του βαλίτσα, θα μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή παιχνιδιού και αθωότητας
• Φωτογράφος, για να εξασφαλίσει την αποτύπωση όλων των όμορφων στιγμών
• Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα μας συντροφεύει, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την αξία της προσφοράς στη Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ