ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Ξεκίνησε η διανομή αγαθών στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ – Παρών στη διαδικασία ο Σπύρος Βρεττός

Ξεκίνησε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας η διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ, στο δήμο Αχαρνών, η οποία θα συνεχιστεί και την Μεγάλη Τρίτη. Στη διαδικασία διανομής τροφίμων για να ανταλλάξει ευχές, παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός μαζί με μέλη της δημοτικής αρχής και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Πετάκο.
“Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με ωφελούμενους και να ενημερωθώ για την εξέλιξη του προγράμματος. Τέτοιου είδους κοινωνικές παροχές μας δίνουν τη δυνατότητα να βρισκόμαστε πραγματικά κοντά σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψή του.

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα που διανέμονται είναι ελαιόλαδο, φακές, γραβιέρα, ζυμαρικά,κοτόπουλο νωπό, πορτοκάλια, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, χοιρινό κρέας, βόειο κρέας, γάλα εβαπορέ, ρύζι, φρυγανιές, φέτα, σαμπουάν, μήλα, φασόλια και ζάχαρη.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός επισκέφθηκε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, μια σημαντική δομή, που εδρεύει στις εργατικές του Προφήτη Ηλία και εξυπηρετεί 150 και πλέον δικαιούχους.

Ενημερώθηκε για τις διαδικασίες υπαγωγής των δικαιούχων και συνεχάρη τους εργαζόμενους για την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αχαρνών παρέχει δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα σε άτομα του δήμου που τα έχουν ανάγκη.

Κοινωνικό Φαρμακείο
Εμπορικό Κέντρο των Εργατικών Κατοικιών του Προφήτη Ηλία (Αχαρνέων Ιππέων και Μεγάλου Βασιλείου)
Τηλέφωνο: 2102464831
Ώρες Λειτουργίας:08:00-16:

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ