ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ευχές με τους εργαζόμενους του Δήμου Αχαρνών αντάλλαξαν ο Δήμαρχος και μέλη της Δημοτικής Αρχής

Πασχαλινές ευχές εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα αντάλλαξε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός με τους εργαζομένους του Δήμου και των νομικών προσώπων.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Δήμαρχος Αχαρνών επισκέφτηκε με κλιμάκιο αντιδημάρχων και προέδρων των νομικών προσώπων, όλες τις υπηρεσίες του δήμου, συνομίλησε με τους υπαλλήλους και αντάλλαξε ευχές για Καλό Πάσχα με υγεία και ειρήνη. Στη συζήτηση που είχε με τους εργαζόμενους ο κ. Βρεττός αναφέρθηκε στην εποικοδομητική και αποτελεσματική προς όφελος των δημοτών συνεργασία που υπάρχει.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν τα νομικά πρόσωπα του Δήμου καθώς και εξωτερικές δομές, τη ΔΗΦΑ, τη ΔΗΚΕΑ, την Αναπτυξιακή, το Κέντρο “ΔΙΕΞΟΔΟΣ”, τη Δημοτική Αστυνομία, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το 1ο ΚΑΠΗ και το Κεντρικό ΚΕΠ .

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η σημερινή επίσκεψη στις υπηρεσίες του δήμου ήταν μια ευκαιρία να τους ευχαριστήσω τους εργαζόμενους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά στους συνδημότες μας”.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ