ακολουθηστε μας

ΕΓΚΛΗΜΑ

BINTEO – Δεν έχει τέλος! Και πάλι αδέσποτη σφαίρα στις Αχαρνές

Και οι σφαίρες συνεχίζουν να πέφτουν στο Μενίδι σαν βροχή, δίχως κανείς να κάνει κάτι για να περιορίσει το επίκινδυνο αυτό φαινόμενο που έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή του 11χρονου Μάριου.

Με επώνυμη ανάρτησή του, συμπολίτης μας καταγγέλει ότι βρήκε ακόμη μία αδέσποτη σφαίρα στην πόλη μας, δημοσιεύει σχετικά βίντεο και φωτογραφίες ενώ καταγγέλει την μάλλον αδιάφορη και αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση που είχε η Αστυνομία στην καταγγελία του.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Αγαπητοί συνδημότες Χριστός Ανέστη!

Πριν από λίγες μέρες —συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή— βρήκα μία σφαίρα στην αυλή του σπιτιού μου.

Την επόμενη μέρα πήγα να το αναφέρω στην αστυνομία. Δεν γνωρίζω πως βρέθηκε εκεί, καθώς έψαξα να δω σημάδια από την πτώση της ή εξοστρακισμού αλλά δεν βρήκα —προς το παρόν— κάτι.

Το σημείο που θέλω να εστιάσω είναι ότι, μετά από την δολοφονία του μικρού Μάριου Σουλούκου ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουμε σφαίρες στα σπίτια μας. Ας μη μας περνά απαρατήρητο αυτό το γεγονός.

Να το αναφέρουμε/καταγγέλουμε στον αριθμό 15104 που λειτουργεί στον δήμο μας αλλά και απευθείας στο 100, ώστε να το καταγράψουν ως γεγονός και να προχωρήσουν σε βαλλιστική εξέταση οι αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας.

Επίσης, μην κάνετε το λάθος που έκανα, να πιάσετε την σφαίρα γιατί χάνονται όποια αποδεικτικά στοιχεία. Θα έρθει η αστυνομία να την περισυλλέξει κλπ.

Παρόλα αυτά θέλω να αναφέρω από την άλλη και την εμπειρία μου από το αστυνομικό μας τμήμα. Θεωρώ ότι ήταν πολύ… μπακάλικος ο τρόπος καταγραφής του περιστατικού μου. Έδωσα την σφαίρα, την έπιασε και ο αξιωματικός υπηρεσίας, σημείωσε τα στοιχεία μου σε ένα απλό χαρτάκι και… έφυγα! Ευελπιστώ ότι όντως θα καταχωρηθεί στις αναφορές συμβάντων και δεν θα πεταχτεί στα σκουπίδια σα να μην έγινε τίποτε. Ευελπιστώ ότι ο αστυνομικός λόγω του όγκου της εργασίας του θα το καταχώρησε εκ των υστέρων. Αλλά δεν γίνονται έτσι μπακαλίστικα κάποια πράγματα…

Τέλος, ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ! Κανένας δεν είναι μόνος του!

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ