ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η ΣΤΑΣΥ του Δαμάσκου κατέθεσε αγωγή (!) κατά των σωματείων εργαζομένων σε Μετρό και Τραμ!

Έχασε το δήμο Αχαρνών το 2019 και από τότε δεν τον… ξαναείδαμε σε επίπεδο ενασχόλησης με το Μενίδι. Επειδή, όμως, κανείς καλός (δεξιός) δεν χάνεται, ο Χαράλαμπος Δαμάσκος βολεύτηκε μια χαρά στη ΣΤΑΣΥ…

Και μπορεί να μην είδαμε ως πόλη καμία βελτίωση στις συγκοινωνίες, να μην είδαμε καμία αντιπολίτευση (αφού ο Δαμάσκος έριξε μαύρη πέτρα πίσω του και η υπόλοιπη παράταξη του τα βρήκε μια χαρά με τον – υποτίθεται – μεγάλο εχθρό Βρεττό και πήρε τις καρεκλίτσες) οι εργαζόμενοι όμως σε Μετρό και Τραμ θα δουν μια χαρά τα… δικαστήρια.

Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ (της οποίας ο Χαράλαμπος Δαμάσκος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος) κατέθεσε αγωγή κατά των σωματείων εργαζομένων σε Μετρό και Τραμ!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του τομέαρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά:

«Η κατάθεση αγωγής από μέρους της διοίκησης της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. κατά των σωματείων εργαζομένων σε Μετρό και Τραμ, που συμμετείχαν σε 3ωρη στάση εργασίας, την οποία μάλιστα είχε εξαγγείλει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, είναι απαράδεκτη.

Η πρόθεση δίωξης των εργαζομένων, με το συνακόλουθο αίτημα για καταδίκη τους σε χρηματική ποινή 1.500 ευρώ και φυλάκιση 6 μηνών, είναι πρωτοφανής.

Ο εκφοβισμός των εργαζομένων και η προσπάθεια καταστολής των κινητοποιήσεών τους δεν θα γίνει ανεκτή.

Η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. και ο πολιτικός της προϊστάμενος, Κώστας Καραμανλής, να κάνουν πίσω».

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ