ακολουθηστε μας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δ. Κουλούρης: Άφησε τον Εθνικό και ανέλαβε τον Αχαρναϊκό – Νέα σελίδα για την ομάδα της πόλης

Ο Αχαρναϊκός γυρίζει σελίδα στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς και πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για ριζικές αλλαγές στο ιστορικό σωματείο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Κουλούρης, μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης του Εθνικού, αναλαμβάνει τις τύχες του συλλόγου με στόχο να κάνει το σωματείο των Αχαρνών να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και γιατί όχι ακόμη και στη Super League 1 !

Στην νέα εποχή του Αχαρναϊκού καλούνται άπαντες που αγαπάνε αυτόν το ιστορικό σύλλογο να βοηθήσουν ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει…

Στη μεγάλη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο των Αχαρνών, ήταν όλοι εκεί, δίνοντας ένα μήνυμα και στον νέο πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Κουλούρη, ό,τι όλοι θα σταθούν δίπλα του ώστε η ομάδα να οδηγηθεί και πάλι όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται…

Στην εκδήλωση για τον Αχαρναϊκό έδωσαν το παρών η δημοτική αρχή, ο κ. Θανάσης Κατσιγιάννης,  ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΚ, Ηλίας Ατματσίδης, απο την ΕΠΣΑΝΑ, ο σύμβουλος της Ένωσης Σταύρος Χρυσάφης, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής, ο πρώην πρόεδρος του Αχιλλέα Κ.Αχαρνών Γιάννης Θεοχάρης, κ.α.

Αξίζει να επισημάνουμε την τεράστια συμβολή του γνωστού παράγοντα του Αχαρναϊκού Μιχάλη Τσορμπατζίδη για την επιτυχία της παρουσίασης του νέο ΔΣ του Αχαρναϊκού.

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ