ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Art My City: H επιτυχημένη έκθεση φωτογραφίας του Αναστάσιου Σωτηρίου

Την Τετάρτη 29, Ιουνίου και ώρα 21:15 πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας Αrt my city (η πόλη στις τέχνες ), η οποία παρουσιάστηκε στον κήπο του Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.
Η τέχνη της φωτογραφίας συνάντησε την τέχνη του σύγχρονου χορού και πλαισιώθηκε με ποίηση. Η συνομιλία των τεχνών αποτυπώθηκε πάνω στο φωτογραφικό χαρτί –φωτογραφικές λήψεις με κορίτσια που χορεύουν μπροστά σε εμβληματικά σημεία της πόλης μας ανέδειξαν ταυτόχρονα την πόλη και τις τέχνες.

Όπως σημειώνει ο Αναστάσιος Σωτηρίου:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Καματερού κ. Σταύρο Τσίρμπα για την εμπιστοσύνη καθώς και τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους που παρέστησαν στην έκθεση. Επίσης θερμά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα που βρίσκεται πάντα δίπλα στον πολιτισμό και στις τέχνες αλλά και τους Ιερείς από την μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως και από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ένα ευχαριστώ απευθύνω στους δημοτικούς συμβούλους από τον Δήμο Αχαρνών κ. Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο και κ. Σπύρο Βάθη, τον αντιπρόεδρο της πινακοθήκης Αχαρνών «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΒΑΣ» κ. Γιώργο Χασάνη , την υπεύθυνη εκδηλώσεων και τύπου κ. Ευαγγελία Κασελίμη, την εκπρόσωπο του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Αχαρνών ( ΙΛΕΑ) κ. Πηνελόπη Δαμιανίδου. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συναδέλφους και φίλους που ήρθαν από διάφορους όμορους Δήμους της Αθήνας και από τον Δήμο Χαλκίδας και στήριξαν την προσπάθεια μου. Κλείνοντας θέλω πολύ να ευχαριστήσω τις δυο συναδέλφους μου κ. Κατερίνα Κωστή και κ. Ειρήνη Παπαδάκη καθώς και το τμήμα του σύγχρονου χορού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού για τη συνεργασία .

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού και της Διεύθυνσης Πολιτισμού Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το ΑΧΑΡΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
gadget
xenokostas
xenokostas
logistis-menidi
Advertisement
Advertisement

ΝΕΟΤΕΡΑ