ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα ενημέρωση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη στον Σπύρο Βρεττό

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο συναντήθηκε, για μια ακόμη φορά, το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός συνοδευόμενος από τα μέλη της Επιτροπής Αντεγκληματικής Πολιτικής.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και στις ειδικές επιχειρήσεις της Αστυνομίας στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε η αντιπροσωπεία του Δήμου κατά το διάστημα από την 1/6/2022 έως και 31/8/2022, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε συνεχείς ειδικές επιχειρήσεις στην περιοχή του Δήμου Αχαρνών, ελέγχοντας 11.666 οχήματα και 2068 άτομα, ενώ προσήχθησαν 3557 άτομα και έγιναν 276 συλλήψεις για διάφορες παραβάσεις και 120 για ναρκωτικά.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός τόνισε τα εξής: “Ενημερώθηκα αναλυτικά για τα αποτελέσματα των ειδικών επιχειρήσεων που διεξήγαγε τους προηγούμενους τρεις μήνες η Ελληνική Αστυνομία στην πόλη μας. Ο νέος σχεδιασμός που ακολουθείται βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είναι δεδομένο πως θα συνεχιστεί”.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ