ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΡΩΓΗ: Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός

Με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε, επίσημα, η νέα χρονιά για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Αρωγή” Δήμου Αχαρνών.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός εξήρε, γι΄ άλλη μια φορά το έργο του κέντρου, της Προέδρου και των εργαζομένων του, τονίζοντας ότι η «Αρωγή» και το “Βαμβακάρειο” αποτελούν πραγματικό κόσμημα όχι μόνο για τον Δήμο αλλά και για τη χώρα.

“Κάθε φορά που βρίσκομαι στην «Αρωγή» τα αισθήματα είναι παράξενα. Βλέπω με πόση στοργή και φροντίδα στέκονται οι άνθρωποί της δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Έτσι και στον σημερινό Αγιασμό για την «Αρωγή» και το Βαμβακάρειο, είχα την ευκαιρία να τους συγχαρώ για την καλή δουλειά που κάνουν και για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά. Μία δομή με δύο υποστάσεις που η μοναδικότητά τους και η αξία τους ξεπερνάνε κατά πολύ τα όρια της πόλης μας. Σας ευχαριστώ και εύχομαι να έχετε μια χρονιά γεμάτη αγάπη και υγεία”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού, της προέδρου του Νομικού Προσώπου Μαρίας Μπούκη, της προέδρου του φιλανθρωπικού σωματείου “Αρωγή” Βίκυς Έλλιοτ, μελών της δημοτικής αρχής και του διοικητικού συμβουλίου.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ