ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου: Εθελοντική Αιμοδοσία στον Σύλλογο Κατοίκων Άνω Αχαρνών “Ο Άγιος Κωνσταντίνος”

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 από τις 09:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί στον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κατοίκων Άνω Αχαρνών “Ο Άγιος Κωνσταντίνος” (Βιζυηνού 3, Αχαρνές 13679, είναι κάθετη στη Μόλας δίπλα στο Πόντος Μάρκετ), εθελοντική αιμοδοσία για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα.

Ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Άνω Αχαρνών “Ο Άγιος Κωνσταντίνος”, ο A.O. KWON Acharnon Sasaridis Team & η ηλεκτρονική εφημερίδα των Αχαρνών ‘’ΑΧΑΡΝΕΑ’’ παίρνουν τη «σκυτάλη» για τη συνδιοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία-διοργάνωση του Σωματείου Εθελοντών Αιμοδοτών ‘’Δέντρο Ζωής’’.

Προτεραιότητα όλων είναι η εντατικοποίηση δράσεων αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, που αναδεικνύουν τις βασικές αξίες οι οποίες διέπουν τον εθελοντισμό ως κοινωνική έκφραση.

Η συγκέντρωση μονάδων αίματος θα πραγματοποιηθεί με τήρηση αυστηρών κανόνων ασφαλείας και υγιεινή, για την αποφυγή συνωστισμού, θα τηρηθεί σύστημα σειράς προτεραιότητας των εθελοντών αιμοδοτών.

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει παρουσία του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ενημέρωση και συγκέντρωση δειγμάτων μυελού των οστών.

Αρωγοί και υποστηρικτές αυτής της δράσης θα είναι οι χορηγοί :

1. Λυκάκης Προϊόντα Ζύμης & Ζαχαροπλαστικής
2. Χατζάρας Β. Αχιλλέας Το μπακάλικο της Γειτονιάς
3. Καφέ στο Πι&Φι
4. Coffeista
5. Euronics Γκίκας
6. Art&Design Typographics

Χορηγός Επικοινωνίας : Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Αχαρνών ‘’ΑΧΑΡΝΕΑ’’

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους τη μάσκα τους, την ταυτότητά τους και τον ΑΜΚΑ τους.