ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας»: Αθλητικούς συλλόγους και αθλητές των Αχαρνών βράβευσε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός

Σε μια συγκινητική τελετή ο Δήμος Αχαρνών βράβευσε, το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου, τους Αθλητικούς Συλλόγους, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες, για τις επιτυχίες και διακρίσεις τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2020– 2021 στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα «Αθλητικά Αριστεία» που αποτελούν πλέον θεσμό για την πόλη μας, απονεμήθηκαν σε εκατόν ογδόντα (180) αθλητές και αθλήτριες των Αχαρνών που ξεχώρισαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μια μεγάλη στιγμή για όλους εκείνους που καθημερινά κοπιάζουν, ιδρώνουν και αγωνίζονται για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μας κάνουν όλους υπερήφανους με τις επιτυχίες τους.

Αθλητές κάθε ηλικίας και αθλητές με αναπηρία που κατάφεραν να διακριθούν και να ξεχωρίσουν στον αγωνιστικό στίβο, απέσπασαν το πιο ζεστό χειροκρότημα και μας μετέδωσαν το ιδεώδες του αθλητισμού αλλά και το ήθος του ευ αγωνίζεσθαι. Είναι τα πρότυπα που όλοι μας έχουμε ανάγκη σε μια δύσκολη εποχή όπως η σημερινή και φέρουν τις αξίες εκείνες που θέλουμε να μεταδώσουμε και στα παιδιά μας.Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Μορφούλα Ντώνα.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός συνεχάρη τους αθλητές, τις οικογένειες και τους προπονητές για το δύσκολο αγώνα τους και παράλληλα, τους διαβεβαίωσε πως η δημοτική αρχή δε θα σταματήσει να βρίσκεται στο πλευρό τους ώστε να ενισχύει και να διευκολύνει με κάθε δυνατό μέσο τη προσπάθειά τους.

«Με τη βράβευση των αθλητών τιμάμε τους κόπους, τον καθημερινό αγώνα και τα ιδανικά τους. Μας κάνουν όλους υπερήφανους και μας διδάσκουν το ήθος, την υπομονή, τη πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά.Πολλά συγχαρητήρια και στους αθλητικούς συλλόγους και τα σωματεία της πόλης μας. Ο Δήμος είναι παρών στην προσπάθεια που καταβάλουν στον δρόμο του ευ αγωνίζεσθαι.

Είστε το πρότυπο που όλοι μας έχουμε ανάγκη και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το «παρών» στην τελετή των αθλητικών αριστείων του Δήμου Αχαρνών έδωσαν: ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, εκ μέρους του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ Αθηναγόρα ο Πανωσιολογιότατος πάτερ Χρυσόστομος από την ενορία του Αγίου Διονυσίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Σμέρος,Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, πρόεδροι Νομικών Προσώπων, δημοτικοί σύμβουλοι και αντιπροσωπείες των Αθλητικών Συλλόγων της πόλης μας.

ΝΕΟΤΕΡΑ