ακολουθηστε μας

ΕΓΚΛΗΜΑ

Βρέχει σφαίρες στα σχολεία στο Μενίδι… αλλά οι υπεύθυνοι πέρα βρέχει

Φαίνεται ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι δεν έβαλαν μυαλό από την τραγωδία με τον 11χρονο Μάριο, που έχασε την ζωή του από αδέσποτη σφαίρα ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του 6ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών.

Οι αδέσποτες σφαίρες συνεχίζουν να πέφτουν σε σχολεία, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των μικρών μαθητών. Μάλιστα μια βολίδα εντοπίστηκε στο προαύλιο του Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων να έχει θορυβηθεί και να ζητάει βοήθεια.

Όπως έγραψαν στον λογαριασμό τους στα social media: «Το λανθασμένο έθιμο των εορταστικών πυροβολισμών τηρήθηκε όπως φαίνεται και φέτος. Η Διευθύντρια κ. Ταλιαδούρου εντόπισε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας βολίδα και στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία της περιοχής μας.

Η κατάσταση που επικρατεί πλέον στην περιοχή είναι εφιαλτική. Κι αυτό παρά τις υποσχέσεις των αρχών για μέτρα ασφαλείας, υποσχέσεις που δόθηκαν μετά την τραγωδία με τον 11χρονο Μάριο που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο του 6ου δημοτικού σχολείου Αχαρνών.

Στους γονείς και στην εκπαιδευτική κοινότητα από το πρωί υπάρχει διάχυτη η ανησυχία αλλά και έντονος προβληματισμός εξαιτίας αυτού του περιστατικού, καθώς οι πυροβολισμοί είναι πολύ συχνό φαινόμενο και οι αδέσποτες σφαίρες πέφτουν βροχή.

Ας μην ξεχνάμε ότι 8 μέρες πριν, βρέθηκε πάλι κάλυκας στο 5ο γυμνάσιο Αχαρνών που βρίσκεται και αυτό επί της οδού Αγίου Διονυσίου της περιοχής μας. Ας κάνει κάτι επιτέλους κάποιος υπεύθυνος για όλο αυτό το πρόβλημα, είτε αυτός λέγεται Δήμος είτε αστυνομία. Δεν μπορεί να στέλνουμε τα παιδιά στο σχολείο και να τρέμει η ψυχή μας μην συμβεί οτιδήποτε. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάντε κάτι…».

Το φαινόμενο λαμβάνει χώρα σε σχολεία της περιοχής καθ’ επανάληψη, καθώς 8 μέρες πριν, βρέθηκε πάλι κάλυκας στο 5ο γυμνάσιο Αχαρνών που βρίσκεται και αυτό επί της οδού Αγίου Διονυσίου.

«Δε θα πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να χαθούν κι άλλες ζωές, ώστε να ληφθούν μέτρα από τις αρμόδιες αρχές», τόνισε στο Κανάλι Ένα 90,4 και τον Δημήτρη Καλογερόγιαννη, η Διευθύντρια του Γυμνασίου, Ελένη Ταλιαδούρου

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ