ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νικόλ Δεσποτοπούλου – Η influencer από τις Αχαρνές που σαρώνει στο My Style Rocks

Το πιο ανατρεπτικό fashion show της ελληνικής τηλεόρασης, My Style Rocks, επέστρεψε την Δευτέρα 19/1 στους δέκτες μας και μια από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες φέτος είναι η Νικόλ Δεσποτοπούλου.

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου έχει ήδη ξεχωρίσει στον διαγωνισμό με το ιδιαίτερο στυλ και τον χαρακτήρα της. Είναι 25 ετών και κατάγεται από την Κρήτη και την Πελοπόννησο ενώ μένει στο Μενίδι.

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου έχει κάνει σπουδές γύρω από το μακιγιάζ, καθώς επίσης και πολλά σεμινάρια γύρω από διάφορες τεχνικές του.

Είναι Δίδυμος στο ζώδιο και αυτοσαρκάζεται λέγοντας «δεν έχω δικό μου στυλ».

Έχει περισσότερα από 400 ζευγάρια παπούτσια. Δέχεται την κριτική σε ευγενικά πλαίσια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ανταγωνιστική. Στο My style rocks έρχεται γιατί θεωρεί πως θα την βοηθήσει στην δουλειά της. Παράλληλα η Νικόλ Δεσποτοπούλου εργάζεται και σε βραδινά μαγαζιά, αναλαμβάνοντας το κομμάτι του promotion.

Η ίδια συνδυάζει με μεγάλη ευκολία τα ρούχα και τα αξεσουάρ της και αποδεικνύει ότι έχει ταλέντο όσον αφορά τις στυλιστικές της επιλογές. Μάλιστα είναι αρκετά θετική σε ό,τι αφορά την κριτική και τις συμβουλές, ωστόσο παράλληλα μπορεί να γίνει και πολύ ανταγωνιστική.

Είναι influencer με έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Η aka «theclassysavage» έχει μέχρι στιγμής 93,8 χιλιάδες followers και μοιράζεται με τους ακόλουθούς της πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, καθώς επίσης και φωτογραφίες και βίντεο από διάφορα ταξίδια της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ