ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Προκλήσεις και Προοπτικές του Δήμου Αχαρνών: Με στέρεες βάσεις στη νέα εποχή»: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της αυτοδιοικητικής παράταξης «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού.
Τη συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ο οποίος δήλωσε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ. Βρεττού ο οποίος, όπως είπε, αν και ανέλαβε έναν χρεωμένο δήμο κατάφερε να τον βάλει σε αναπτυξιακή τροχιά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επόμενη τετραετία. Αμέσως μετά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας έκανε ιδιαίτερη μνεία στη στενή συνεργασία με τον Δήμαρχο Αχαρνών και εξήρε τη διεκδικητικότητα του Σπύρου Βρεττού που έχει ως αποτέλεσμα την ένταξη του Δήμου σε όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα που υπάρχουν για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στη στενή συνεργασία με τον Δήμαρχο Αχαρνών αναφέρθηκε και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ο οποίος μίλησε για τα σημαντικά έργα που κατασκευάζονται αυτή την περίοδο στην πόλη σε συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου ενώ τόνισε ότι για πρώτη φορά ο Δήμος Αχαρνών διαθέτει ώριμες μελέτες για έργα κομβικής σημασίας για τις Αχαρνές. Ως έμπειρος αυτοδιοικητικός ο κ. Πατούλης τόνισε ότι για να παραχθεί έργο στον Δήμο χρειάζεται να ανανεωθεί η θητεία της νυν διοίκησης για να μπορέσει να υλοποιήσει το όραμά της.

Ο κ. Σπύρος Βρεττός ο οποίος εκτός από τον απολογισμό των πεπραγμένων κατά τη διάρκεια της θητείας, αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό όραμα για τις Αχαρνές την επόμενη τετραετία. Όπως επεσήμανε τα προηγούμενα χρόνια μπήκαν οι βάσεις για να εξελιχθούν οι Αχαρνές σε μια σύγχρονη πόλη, μπήκαν οι βάσεις για έργα υποδομών που εκκρεμούσαν χρόνια και καλλιεργήθηκε η κουλτούρα της εξωστρέφειας ώστε η πόλη να ανήκει, όπως της αξίζει, στις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Παράλληλα, ο κ. Βρεττός ευχαρίστησε πολλές φορές κατά την ομιλία του, τους κυρίους Βορίδη, Πέτσα και Πατούλη, οι οποίοι – όπως είπε – στήριξαν από την πρώτη στιγμή τον Δήμο Αχαρνών, ανταποκρίθηκαν θετικά στις προτάσεις της δημοτικής αρχής και βοήθησαν ώστε να ενταχθεί ο δήμος με ώριμες μελέτες και σαφείς προτάσεις σε χρηματοδοτικά εργαλεία.

Τέλος, ο κ. Σπύρος Βρεττός απεύθυνε κάλεσμα στις υγιείς δυνάμεις του τόπου και κατήγγειλε όσους προσπαθούν να καλλιεργήσουν κλίμα εσωστρέφειας, διχόνοιας και μιζέριας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Κ. Σπυρίδων Σπύρος, οι βουλευτές Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Οικονόμου, οι αντιπεριφερειάρχες Θανάσης Αυγερινός, Βασίλης Κόκκαλης και Νίκος Πέππας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γεωργία Βλάχου και Θανάσης Κατσιγιάννης. Επίσης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλος και οι δήμαρχοι Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλλης, Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Φυλής Χρήστος Παππούς, Αγίων Αναργύρων Σταύρος Τσίρμπας, Νίκας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης. Επίσης ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου οι πρώην δήμαρχοι Τάσος Μουστακάτος, Σωτήρης Ντούρος και Νικόλαος Σαράντος, περιφερειακοί σύμβουλοι, πολιτευτές και υποψήφιοι βουλευτές

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση ενός μεγάλου μέρους από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ