ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

BINTEO, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Απόκριες στις Αχαρνές – Το απόλυτο ΠΑΡΤΙ, πλήθος κόσμου και κέφι δίχως τέλος!

Οι Αχαρνές το διασκέδασαν. Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και της ΔΗΚΕΑ και συμμετείχε στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που διέθετε κέφι, χορό και τραγούδι.
Τα πληρώματα με πρωταγωνιστές τους τοπικούς συλλόγους και τα σχολεία συνόδεψαν τα άρματα και μετέδωσαν χαρά και αποκριάτικη διάθεση.

Η συνέχεια δόθηκε στην Κεντρική Πλατεία όπου Κατερίνα Στικούδη, Kings και Γιώργος Τσαλίκης κράτησαν τη διασκέδαση στα ύψη για περισσότερο από 4 ώρες.

Το φετινό καρναβάλι στις Αχαρνές θα μείνει αξέχαστο για όσους συμμετείχαν όπως και για όσους το παρακολούθησαν.

Εντυπωσιακή σε όγκο, παλμό, διάθεση και με τη συμμετοχή χιλιάδων καρναβαλιστών κάθε ηλικίας και επισκεπτών ήταν η καρναβαλική παρέλαση που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗΚΕΑ, το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου.

Καρναβαλικές ομάδες τοπικών συλλόγων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων με φαντασία, ευρηματικότητα και κέφι συνόδεψαν τα άρματα και μετέδωσαν χαρά και αποκριάτικη διάθεση, δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες!

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι χιλιάδες καρναβαλιστές όλων των ηλικιών παρέλασαν στη Λεωφόρο Πάρνηθος προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα με τις πολύχρωμες, καλαίσθητες και ευρηματικές στολές τους.

Στη συνέχεια οι εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν στην Κεντρική Πλατεία όπου στη σκηνή ανέβηκαν διαδοχικά η Κατερίνα Στικούδη , το συγκρότημα KINGS και ο Γιώργος Τσαλίκης, οι οποίοι για περισσότερο από τέσσερις (4) ώρες κράτησαν τη διασκέδαση στα ύψη, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που είχε πλημμυρίσει τον χώρο.

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός ευχαρίστησε τους χιλιάδες συμπολίτες για τη συμμετοχή και τη θετική διάθεση που μοίρασαν απλόχερα.

«Οι Αχαρνές έδειξαν ότι είναι μια μεγάλη πόλη που ξέρει να διασκεδάζει και ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους της σε κάθε επίπεδο. Ένα μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τον τόπο μας, να κερδίσουμε κάθε στοίχημα που θα βάλουμε και να φέρουμε αυτήν την πόλη εκεί που πρέπει. Στην κορυφή» τόνισε.

ΝΕΟΤΕΡΑ