ακολουθηστε μας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έκθεση #LOVE4ART – Τρίτο Βραβείο στην κατηγορία «Φωτογραφία: Άνθρωποι-Ζώα» για τον Αναστάσιο Σωτηρίου

Από τις έξι έως τις 8 Φεβρουαρίου 2023, στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας η Dreamteam διοργάνωσε για τρίτη χρονιά το εικαστικό γεγονός #LOVE4ART, το οποίο τελούσε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Πολεμικού Μουσείου, του Δήμου Αθηναίων του ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και της International Action Art.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης 82 εικαστικοί καλλιτέχνες (ζωγράφοι, γλύπτες, φωτογράφοι και mixed media artists) εξέθεσαν 112 έργα.

Η πολυμελής επιτροπή κρίσης αποτελούμενη από εικαστικούς (και όχι μόνον) καλλιτέχνες διεθνούς κύρους απένειμε βραβεία (τα Art Awards) σε δέκα (υπο)κατηγορίες έργων Ζωγραφικής [απεικονιστική και αφαιρετική], Φωτογραφίας [άνθρωποι και ζώα, φύση-πόλεις-τοπίο], Mixedmedia [ψηφίδες-πετρώματα-κρύσταλλα, μέταλλο, plexiglass, χρώματα, πάστες] και Γλυπτικής [Ορυκτά- πετρώματα, Μάρμαρο, σύνθεση-διάφορα υλικά].

Ο Αναστάσιος Σωτηρίου (Master of Design and Graphic Arts) απέσπασε το τρίτο Βραβείο στην κατηγορία «Φωτογραφία: Άνθρωποι-Ζώα»

“Ευχαριστώ και από αυτή τη θέση τους διοργανωτές αυτής της πρωτοπόρας δράσης όπως και την επιτροπή κρίσης των βραβείων Τέχνης Art Awards (τα οποία απονεμήθηκαν για πρώτη φορά) για το βραβείο που απένειμαν στο έργο μου. Είναι τιμή για μένα να βραβευθούν οι φωτογραφίες μου από καλλιτέχνες που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό” δήλωσε μετά τη βράβευση.

ΝΕΟΤΕΡΑ