ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δημοτικές εκλογές 2023: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος

Μέσω ανάρτησής του στα social media έκανε γνωστή  την απόφαση του να διεκδικήσει τον θώκο του δημάρχου Αχαρνών ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος.

Το μήνυμά του:

Μεγάλωσα στις Αχαρνές, σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που με δίδαξε ότι τίποτα δεν μπορεί να μπαίνει πάνω από αρχές και αξίες. Αυτή την περιουσία, ούτε στιγμή μέχρι σήμερα δεν σκέφτηκα να την αλλοιώσω. Ακόμα και τώρα, που εκείνοι που με γαλούχησαν δεν είναι πλέον εδώ.

Πέρασαν ήδη 12 χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά της πόλης λόγω της δική σας εμπιστοσύνης. Έμαθα πολλά, χάρηκα, απογοητεύτηκα, γνώρισα ανθρώπους και συμπεριφορές κάθε είδους. Για ένα είμαι βέβαιος. Ότι νερό στο κρασί μου δεν έβαλα ποτέ σε αυτά που επιθυμούσα.

Από την πρώτη μέρα εμπλοκής μου με τα κοινά τη πόλης, οραματιζόμουν και υποστήριζα σταθερά μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές και παρεμβάσεις. Τέτοιες που θα μετέτρεπαν τον Δήμο Αχαρνών, σε μια πόλη που θα έδινε ΑΞΙΑ στη ζωή μας και στις ζωές των παιδιών μας.

Άκουσα πολλές δικαιολογίες για τους λόγους που τελικά μια διοίκηση φτάνει να γίνεται απλή διαχειρίστρια. Είδα να υπάρχουν λάθος προτεραιότητες ή καθόλου προτεραιότητες.

Πλέον, έπαιξαν καίριο ρόλο οι παροτρύνσεις πολλών συνδημοτών μας που συνδυάζονται με τη δική μου ισχυρή θέληση να υποστηρίξω αυτό το όραμα για τις Αχαρνές και τους Θρακομακεδόνες.

Χωρίς περικοπές, χωρίς παρεμβάσεις, θα μοιραστώ μαζί σας το επόμενο διάστημα έως τις εκλογές του Οκτωβρίου την πόλη που οραματίζομαι, ως Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών.

Η πόλη μας έχει ΑΞΙΑ και σας προσκαλώ ΜΑΖΙ να τη δείξουμε σε όλους!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ