ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μανώλης Χριστοδουλάκης στο Μενίδι: «Προχωράμε μαζί για μια μεγάλη νίκη»

Με σύνθημα «προχωράμε μαζί για μια μεγάλη νίκη», ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Μιλώντας στο Μενίδι, – εκεί όπου τον περασμένο Δεκέμβριο πραγματοποίησε την πρώτη του συγκέντρωση – εξέφρασε την βαθιά του πίστη και αισιοδοξία ότι ο ελληνικός λαός με την ψήφο του θα καταστήσει το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή: «Ο άνεμος αλλαγής πνέει δυνατά σε όλη την Ελλάδα. Οι προοδευτικοί πολίτες θα δώσουν δύναμη στο ΠΑΣΟΚ».

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών είπε ότι «Το ΠΑΣΟΚ οδηγείται από αρχές, αξίες και θέσεις. Αυτές υπηρετούμε σήμερα, αυτές θα υπηρετήσουμε και αύριο, με συνέπεια, σοβαρότητα και χωρίς συμβιβασμούς. Η αγωνία της διαπλοκής και όσων ονειρεύονται υπουργικά κοστούμια ως αυτοσκοπό δεν είναι αγωνία των πολιτών. Την επόμενη ημέρα θα τιμήσουμε την εντολή που θα μας δώσει ο λαός. Μια ισχυρή εντολή ώστε να κλείσουμε το δρόμο σε συμπεριφορές και πρόσωπα που πλήγωσαν την κοινωνία, ακόμα και την ίδια την δημοκρατία».

«Ένα βήμα μπροστά»

Αναφερόμενος στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «Είμαστε η δύναμη αλλαγής που οδήγησε την Ελλάδα στον δρόμο της προόδου, της κοινωνικής συνοχής, της δημοκρατίας, των θεσμών, της ισότητας, της ανάπτυξης με οφέλη για όλους. Και είμαστε η δύναμη ελπίδας που έχει και πάλι ανάγκη ο τόπος μας. Οι σύγχρονες μεγάλες προκλήσεις, η κλιματική αλλαγή, οι πανδημίες, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η επαναφορά του προστατευτισμού στα κράτη, απαιτούν μεγάλες αλλαγές, νέες πολιτικές για τις χώρες, τις οικονομίες, τις κοινωνίες που θέλουν να σταθούν όρθιες μέσα σε αυτές. Η Ελλάδα μας χρειάζεται στο τιμόνι της και πάλι την παράταξη που και ξέρει και μπορεί να παλέψει για μία ανθεκτική οικονομία, μία δίκαιη κοινωνία, μία ισχυρή πατρίδα».

Εκτενείς ήταν οι αναφορές του στα προβλήματα της περιφέρειας αλλά και τις προοπτικές της: «Η Ανατολική Αττική, λοιπόν, πρέπει να ξαναρθεί στο προσκήνιο. Να σχεδιάσουμε να παλέψουμε και για αλλά κρίσιμα θέματα όπως το οικιστικό και το χωροταξικό. Θέματα συγκοινωνιών και μεταφορών, θέματα που αφορούν τα οδικά μας δίκτυα, την πολιτική προστασία».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ