ακολουθηστε μας

ΕΓΚΛΗΜΑ

Απίστευτο! Προβοκάτσια και ο ξυλοδαρμός 14χρονου; Η ΕΛΑΣ διαψεύδει το περιστατικό!

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στις Αχαρνές. Πρόσφατα, κορυφαίοι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας, μεγάλες ιστοσελίδες και εφημερίδες δημοσίευσαν την είδηση ότι ανήλικος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στις Αχαρνές.

“Του έκλεψαν και πέντε ευρώ σε κέρματα” έλεγε το σχετικό ρεπορτάζ. Μόνο που η Αστυνομία δεν ξέρει κάτι για το περιστατικό!

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ είναι αποκαλυπτική:

“Οι μοναδικές δύο κλήσεις που δέχθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης τη συγκεκριμένη μέρα για συμπλοκή ή επεισόδιο μεταξύ ατόμων στην περιοχή των Αχαρνών, διερευνήθηκαν από σταθμό της Άμεσης Δράσης με παράλληλες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί κάτι σχετικό. Μάλιστα, στο πλαίσιο της δεύτερης κλήσης- καταγγελίας πραγματοποιήθηκε επιπρόσθετη – συμπληρωματική κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης και δηλώθηκε η επιθυμία να μην μεταβεί σταθμός στο σημείο. Επιπρόσθετα, μέχρι στιγμής, καμία καταγγελία δεν έχει υποβληθεί σε Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που να αφορά στο καταγγελόμενο περιστατικό”.

Άρα; Πάλι προβοκάτσια; Πάλι σκοτεινές δυνάμεις που επιθυμούν με ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ τρόπους να φέρουν αναταραχή στην τοπική κοινωνία “μοίρασαν” τη συγκεκριμένη είδηση;

Πάλι “χτυπάνε” το Μενίδι μας με fake news;

Το ΑΧΑΡΝΕΑ – το οποίο δεν είχε το σχετικό ρεπορτάζ και αναδημοσίευσε τη σχετική είδηση από το ΕΘΝΟΣ φιλοξενώντας βίντεο από το ρεπορτάζ του Open – δηλώνει ιδιαίτερα ανήσυχο με τις εξελίξεις.

Η κοινωνική ειρήνη είναι θεμελιώδης προϋπόθεση για να πάει ο τόπος μας μπροστά και θα είναι καταστροφικό αν αφήσουμε ελεύθερους διάφορους ΒΟΘΡΟΥΣ παραπληροφόρησης να δυσφημούν την πόλη μας.

Τους καλούμε να σοβαρευτούν. Αλλιώς, θα επανέλθουμε. Όλα έχουν όριο.