ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Training Award για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 2023»: Βραβεύτηκε ο Δήμος Αχαρνών

Για τις δράσεις εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και εξειδίκευσης του προσωπικού του βραβεύτηκε ο Δήμος Αχαρνών στα “Training Awards για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 2023”. Ειδικότερα, ο Δήμος Αχαρνών τιμήθηκε με το βραβείο για την “Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού” και συγκεκριμένα για τη δράση του: “Κατασταλτικός έλεγχος δαπανών σύμφωνα με τα νέα διεθνή, ελεγκτικά πρότυπα”.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός κατά την απονομή του βραβείου δήλωσε: «Η βράβευση του Δήμου Αχαρνών στα “Training Awards για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 2023” ήταν μεγάλη τιμή για εμάς και ένας ακόμα λόγος για να αισθανόμαστε υπερήφανοι! Στο Δήμο μας απονεμήθηκε το βραβείο για την «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού» και ειδικότερα για τη δράση εκπαίδευσης: «Κατασταλτικός έλεγχος δαπανών σύμφωνα με τα νέα διεθνή, ελεγκτικά πρότυπα».

Ο Δήμος Αχαρνών ακολουθεί την εποχή της τεχνολογίας και της επικοινωνίας και δε σταματά να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό, με επιμόρφωση, γνώση και εξειδίκευση επιτυγχάνοντας την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του δημότη που είναι και ο τελικός αποδέκτης όλων των προσπαθειών μας. Συγχαίρω όλους τους συνεργάτες μου και ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές που μας τίμησαν με το βραβείο, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μιχάλη Χρηστάκη αλλά και το Γιάννη Νικλήτσα, Γενικό Διευθυντή του International Training Forum & Consulting, δυο ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά με το έργο και τη δράση τους».

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Μαΐου, ο Δήμαρχος Αχαρνών συνοδευόταν από τον γ.γ του Δήμου Γιάννη Δημητρακόπουλο, τους αντιδημάρχους Μιχάλη Βρεττό, Στάθη Τοπαλίδη, Δημήτρη Κωφό, Νίκο Δαμάσκο όπως και από τους ειδικούς συνεργάτες Κώστα Δαμάσκο και Κων/νο Ντούρο.

ΤΕΥΧΟΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ