ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Και ο Σπύρος Βάθης υποψήφιος με την παράταξη Βρεττού

Ακόμη πιο ισχυρό γίνεται το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σπύρου Βάθη.
Ο Σπύρος Βάθης για 4 χρόνια τίμησε τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου είναι αντιπρόεδρος. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ο λαός των Αχαρνών τον εμπιστεύτηκε, δίνοντάς του μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Από σήμερα εντάσσεται στην παράταξη του Δημάρχου με την οποία θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός καλωσόρισε τον Σπύρο Βάθη στην παράταξη και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, αναφέροντας τα εξής: «Το κοινό μας όραμα και η αγάπη για τον τόπο μας, μας κάνει συνοδοιπόρους στην ίδια παράταξη, στον ίδιο αδιάκοπο αγώνα για να αλλάξουμε την πόλη μας. Ο Σπύρος Βάθης ανήκει στη νέα γενιά των Αχαρνών και είναι ένας διακεκριμένος επιχειρηματίας, με όρεξη για δουλειά και φρέσκιες ιδέες. Στη σημερινή μας συνάντηση, είχα για ακόμα μια φορά, την ευκαιρία να ακούσω τις προτάσεις του και να μιλήσουμε για τις προκλήσεις και τις προοπτικές που διανοίγονται και κάνουν το μέλλον των Αχαρνών να μοιάζει πιο ελπιδοφόρο από ποτέ. Η πολυσχιδής δραστηριότητά του, η ουσιαστική παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι επαγγελματικές και αυτοδιοικητικές του πρωτοβουλίες αποτελούν την εγγύηση για μια γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία και τα επόμενα χρόνια πάντα με την αυτοδιοικητική μας παράταξη «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» και την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών».

Ο Σπύρος Βάθης επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο Μενίδι, διατηρώντας δύο σχολές εκμάθησης οδήγησης. Είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών.