ακολουθηστε μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να βλέπεις τα παιδιά να προοδεύουν»: Η συγκίνηση Βρεττού στη γιορτή της «Αρωγής» και του Βαμβακάρειου Ξενώνα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών της «Αρωγής» και του Βαμβακάρειου Ξενώνα.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, που παρακολούθησε τη γιορτή έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο Facebook:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση από το να βλέπεις τα παιδιά να προοδεύουν να προχωρούν μπροστά στη ζωή και να δημιουργούν. Απόψε, όλοι μας καμαρώσαμε για τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά της «Αρωγής» και του Βαμβακάρειου Ξενώνα που παρουσίασαν τη δική τους παράσταση στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους γιορτής.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την Πρόεδρο του Κέντρου Ατόμων με ειδικές ανάγκες του Δήμου Αχαρνών «Αρωγή» και του «Βαμβακάρειου», Μαρία Μπούκη, τη Βίκυ Έλιοτ, την Μαίη Ρήγα Πρόεδρο του Σωματείου «Αρωγή», τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και βέβαια, τους εργαζόμενους, για το λειτούργημα που όλα αυτά τα χρόνια ασκούν.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους, με κάθε δυνατό μέσο.