ακολουθηστε μας

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρώπη Κοσμίδη σε κατηφόρα: Πόσταρε τη φωτογραφία μικρού παιδιού επειδή διαφωνούσε με τους γονείς του!

Είπαμε προεκλογική περίοδος είναι, θα γίνουν οι υπερβολές, θα ειπωθεί καμία κουβέντα παραπάνω αλλά δεν θα ξεπεράσουμε και τα όρια!

Η Ευρώπη Κοσμίδη, υποψήφια Δήμαρχος Αχαρνών, αποφάσισε να κάνει κριτική στο Δήμαρχο επειδή έκρινε… σεξιστική την αφίσα της Ανδρομάχης. Τι το σεξιστικό υπάρχει σε μία ποπ τραγουδίστρια να ποζάρει ντυμένη και χαμογελαστή και σε πόζα χορού είναι κάτι που στο 2023 δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι ότι μία δημότης των Αχαρνών έσπευσε να κάνει κριτική στη σκοταδιστική αντίληψη της κυρίας Κοσμίδη.

Και έγραψε κάτω από το ποστ το εξής απλό, ήρεμο και λιτό:

Τι έκανε η κυρία Κοσμίδη στην απάντηση της; ΠΟΣΤΑΡΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ.

Και όχι μόνο αυτό! Όταν η μητέρα διαμαρτυρήθηκε για την πράξη της αυτή, αντί να αντιληφθεί το μέγεθος της απρέπειας, έκανε νέα επίθεση λέγοντας στη μητέρα ότι… απαγορεύεται να ανεβάζει φωτογραφία με το παιδί της!

Συγνώμη, σοβαρά τώρα; Ας εξηγήσει κάποιος στην κυρία Κοσμίδη ότι στη δημοκρατία ο καθένας μπορεί να ανεβάζει όποια φωτογραφία θέλει. Επομένως, σίγουρα δεν… απαγορεύεται να ανεβάζει στο προφίλ του όποιος θέλει φωτογραφία του παιδιού του. Αυτό που σίγουρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ είναι κάποιος χωρίς την άδεια των γονιών να τη χρησιμοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο!

Πράγματι, είναι καλό οι γονείς να αποφεύγουν να ανεβάζουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Αυτή είναι η γνώμη μας και η συμβουλή μας. Όχι βέβαια γιατί απαγορεύεται. Αλλά γιατί υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ που μπορεί να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες για να βλάψουν τα παιδιά.

Άνθρωποι σαν την Ευρώπη Κοσμίδη δηλαδή που πήρε τη φωτογραφία και την πόσταρε…

Τέλος, προτείνουμε στο Δήμο Αχαρνών να βγάλει νέα αφίσα με την Ανδρομάχη ντυμένη πιο σεμνά ώστε να μην ενοχλούνται και οι.. φεμινίστριες.

ΥΓ: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σεξιστικό από το να θεωρείς σεξιστική μια απλή φωτογραφία ενός όμορφου κοριτσιού. Η “ποινικοποίηση” της ομορφιάς… Σκοταδισμός.