ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ένας… Survivor στη μάχη των δημοτικών εκλογών! Και ο Κώστας Παπαδόπουλος με τον Βρεττό

Ακόμη μια ισχυρή υποψηφιότητα παρουσίασε ο δήμαρχος Αχαρνών και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ, Σπύρος Βρεττός.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος διεκδικεί θέση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο της πόλης και τα λόγια του Δημάρχου ήταν ιδιαιτέρως θερμά:

“Ο Κώστας τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε ένα διαφημιστή της πόλης μας. Ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά show, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων με το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά του.
Παράλληλα η επαγγελματική του πορεία και η καταξίωσή του στο χώρο μαρτυρούν έναν άνθρωπο που μπορεί να πετύχει με ό,τι και να καταπιαστεί. Έχει όλα τα εχέγγυα για μια ανάλογη πορεία.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι συνδημότης μας ποντιακής καταγωγής που ζει στις Αχαρνές με τη σύζυγό του Μαρίνα Μαριάδου και τα τέσσερά τους παιδιά. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να τον γνώρισε από τη διπλή συμμετοχή του στο reality Survivor (2021, και all star 2023), έχει όμως μια πολύ σημαντική επαγγελματική πορεία.

Έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική και διατηρεί το γνωστό ζαχαροπλαστείο Βυζάντιο. Παράλληλα διδάσκει ως καθηγητής σε ιδιωτικό ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων. Κατά το παρελθόν έχει διακριθεί σε δεκάδες πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με κορυφαία διάκριση την ανάδειξή του σε παγκόσμιο πρωταθλητή”.

ΤΕΥΧΟΣ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΝΕΟΤΕΡΑ