ακολουθηστε μας

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα σπέκουλα για το δημοτικό ασθενοφόρο παρά τις ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις

Ένα τροχαίο ατύχημα στις Αχαρνές και ο σοβαρός τραυματισμός ενός εμπλεκομένου σε αυτό έδωσαν την αφορμή για να ανοίξει και πάλι η κουβέντα σχετικά με το δημοτικό ασθενοφόρο…

Είναι σαφές ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο και κάποιοι είναι τόσο… παθιασμένοι που αδιαφορούν για την υγεία ενός συνανθρώπου τους και ψάχνουν αφορμές για να κατηγορήσουν τη δημοτική αρχή ακόμη και όταν γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει αντικείμενο.

Όπως είχε με σαφήνεια εξηγηθεί από την προηγούμενη φορά που κάποιοι επιχείρησαν να ανοίξουν αυτή τη κουβέντα, το δημοτικό ασθενοφόρο δεν υποκαθιστά το ΕΚΑΒ.

Το δημοτικό ασθενοφόρο δεν μπορεί να μεταφέρει τραυματίες και ΔΕΝ πρέπει να μεταφέρει τραυματίες αφού αυτό είναι δουλειά που μπορεί να την κάνει μόνο ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο έχει το εξειδικευμένο πλήρωμα για να αντιμετωπίσει τέτοια περιστατικά.

Αυτή είναι η αλήθεια και είναι απλή όσο και αν κάποιοι αδυνατούν να σοβαρευτούν. Δεν έχουν προφανώς καταλάβει ότι οι δημότες έχουν βαρεθεί τις κραυγές και τους άνευ αντικειμένου τσακωμούς… Κρίμα.